上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.5k

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 09:24 PM 發表 查看引用來源

朋友唔洗愛亦唔洗恨:smile_04:
我都想...可惜看見月影的男人不想只做朋友啫:smile_24: :smile_24:
有點悲哀.......

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 09:23 PM 發表 查看引用來源

唔敢愛也不敢恨...............
習慣了..........原來亦不外如是呀

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 09:27 PM 發表 查看引用來源

飲咪飲..........怕乜呀
:smile_53: 我唔飲得架...........
:smile_46: 所以我番工有3不做..1不點煙針酒..2不出街..3不飲酒

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 09:28 PM 發表 查看引用來源

我都想...可惜看見月影的男人不想只做朋友啫:smile_24: :smile_24:
有點悲哀.......
如吾厭棄..........我地可不成為朋友呢

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 09:28 PM 發表 查看引用來源

吾怪得妳吾理我啦~~~~乖女
:smile_38: DADDY~~~你今個月未比0用$我呀

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 09:29 PM 發表 查看引用來源

:smile_53: 我唔飲得架...........
:smile_46: 所以我番工有3不做..1不點煙針酒..2不出街..3不飲酒
講係咁講, 祝妳早日達成心中的目標

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 09:28 PM 發表 查看引用來源

有點悲哀.......
唔係好明:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 09:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: DADDY~~~你今個月未比0用$我呀
下次飲茶比.......記住數先:smile_46:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 09:32 PM 發表 查看引用來源

講係咁講, 祝妳早日達成心中的目標
:smile_30: 講真架..一野連隊2杯我就不省人事:smile_39:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 09:30 PM 發表 查看引用來源

如吾厭棄..........我地可不成為朋友呢
朋友...........你可以不掂我嗎:smile_35: :smile_35: 已禮相待嗎??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆