上一頁下一頁
發新話題

迎接七一回歸...狂賀六三零..花刀浪漫之夜...星期二出戰CP

收藏  |  訂閱
333  10.2k

早幾日有人講如信有ko~係唔係真嫁~

引用:
原帖由 發夢王 於 2009-6-30 01:05 PM 發表 查看引用來源
早幾日有人講如信有ko~係唔係真嫁~
系如家,唔系魚信!:smile_o10:

ic^^如家係邊嫁~~:smile_40:

XD 我想PM樓主但又唔夠帖既分= = 樓主見到既介唔介意SEND個E-MAIL 留聯絡方法@.@
同埋想問一下 到底要幾多帖先可以PM人=- =?

引用:
原帖由 snakeg67668 於 2009-6-30 02:13 PM 發表 查看引用來源
XD 我想PM樓主但又唔夠帖既分= = 樓主見到既介唔介意SEND個E-MAIL 留聯絡方法@.@
c兄同我一樣都好少講野~~做咁耐會員都得咁少分:smile_44:

引用:
原帖由 snakeg67668 於 2009-6-30 02:13 PM 發表 查看引用來源
50分先得架,你加我msn啦,系我個人資料到會有!

引用:
原帖由 發夢王 於 2009-6-30 02:04 PM 發表 查看引用來源
ic^^如家係邊嫁~~:smile_40:
火車站對面,金x利隔離!:smile_o14:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-6-30 02:25 PM 發表 查看引用來源
火車站對面,金x利隔離!:smile_o14:
點解我行來行去都唔覺:smile_27:
我真係有問題:smile_39:

我發覺自己真係姣婆:smile_30:

引用:
原帖由 發夢王 於 2009-6-30 02:55 PM 發表 查看引用來源
我發覺自己真係姣婆:smile_30:
唔系既,耐唔耐都要去玩下!:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆