上一頁下一頁
發新話題

肛交好處 (finally updated! - p.37 #545)

收藏  |  訂閱
815  162.1k

我第一次肛交係3,4年前囉~~都唔係好記得...
講下未正式肛交前先..老公係未正式同我肛交個半年左右..
佢都會用手指搞下我後面..有時一路搞前面.又一路搞後面..個feel都幾好..
到有一次佢想用jj入時..可能我太緊張...佢入第一下好痛..即刻出番黎...
隔左陣再入...成功..于歸我覺得痛囉~可能緊張啦~~
到第二次..佢再入..我都好驚...頭3,4次都係痛..不過之後習慣左又ok喎!
個feel仲high過搞前面..我不嬲同老公做都只係叫..個時直情叫埋"老公"...
老公係我入面射..嘩...我不斷收縮..正...
我都好願意試新野既..不過老公只係呢樣囉~sex toy個d我地完全冇玩嫁..
同埋自己肛交後到而家..我都生左2年囉~可能因為咁而家冇咩feel啦~
我生完第二個3個幾月咋..生完之後同老公咩咩..只係佢high..我只feel到有野出出入入..
我都同老公肛交左咁耐..覺得肛交令到我同老公更親密.冇咩野.好正常...
當你愛一個人..佢想點你都會願意既~

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 kwanmama 於 2009-6-4 01:45 PM 發表 查看引用來源
我第一次肛交係3,4年前囉~~都唔係好記得...
講下未正式肛交前先..老公係未正式同我肛交個半年左右..
佢都會用手指搞下我後面..有時一路搞前面.又一路搞後面..個feel都幾好..
到有一次佢想用jj入時..可能我太緊張. ...
Hi Kwanmama, 謝謝妳的回覆和分享妳的肛交感受。我知我女人怕痛(好彩佢對玩patpat唔係好抗拒,佢以前未試過肛交和被人點佢patpat,只係怕肛交會好痛),所以我都係用手指一路搞前面一路搞後面(差不多次次ml都有咁玩)咁玩咗1年有多,等佢慢慢習慣咗patpat有野插住和懂得去enjoy果個feel先,初初用一隻手指,大約半年後,慢慢試用兩隻手指。另外,再每次幫佢洗背脊時用手指洗佢patpat,等佢唔會有果度係好dirty嘅心理障礙而唔俾我搞。 直到佢開始enjoy 用兩隻手指又唔痛,我先正式同佢玩肛交。佢第一次肛交係唔痛的,不過就feel到想去疴屎咁。玩多幾次之後就開始好high,但係都仲有果種想去疴屎既feel,特別係我內射完之後,果種感覺怪怪的。妳有冇果種感覺呢?

妳講得好啱,我都覺得肛交有種好强的親密感,甚至比一般性交和口交更有親密感,可能因為果度始終係最私人的地方,要好信任對方才會做。

妳話生完第2個BB之後就冇晒feel? 咁生完第1個BB之後就ok? 生完第2個就冇? 咁玩妹妹呢? 一樣都係冇feel? 咁妳大肚果時有冇玩肛交呀? 都係冇feel? 我知女人生BB係超辛苦,希望妳將來可以回復做愛(特別係肛交)的快感。

引用:
原帖由 petersexy 於 2009-6-4 02:47 PM 發表 查看引用來源

你吾好話食屎有好處ON99:smile_45:
你唔中意肛交,可以不理會及不看這個post,但請勿在這個post內留言侮辱樓主及其他人,請自重及尊重他人!謝!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 304# 的帖子

老公係我後面內射我會FEEL到囉.但係前面內射我就FEEL唔到.好奇怪,,,
係後面內射真係幾得意既.唔知點形容~

生完第一個都OK.而家生完第二個就仲未有番FEEL,
唔知遲D會唔會好D..因為我都係生完3個幾月..

我自己睇4仔就有FEEL,仲有愛亦..之後自己搞掂,
但老公唔會同我一齊睇.佢只會自己睇.同埋佢都唔知我睇.
我老公次次同我咩咩都會用口鍚我妹妹,,以前好有FEEL..而家連G點都冇FEEL..
真係好慘...唔知幾時先會好似以前咁..

我大肚都有肛交呀..第一日係仔..個時大肚搞前後都好有FEEL.
到第二個陀女..由大肚到而家生完搞都係冇FEEL...點算~

我想試下買杜雷C PLAY O...又唔知好唔好喎~
同埋我又會同老公口交.怕PLAY O唔食得~

引用:
原帖由 kwanmama 於 2009-6-4 03:22 PM 發表 查看引用來源
老公係我後面內射我會FEEL到囉.但係前面內射我就FEEL唔到.好奇怪,,,
係後面內射真係幾得意既.唔知點形容~

生完第一個都OK.而家生完第二個就仲未有番FEEL,
唔知遲D會唔會好D..因為我都係生完3個幾月..

我自己 ...
會會來來去去你老公用個幾招,
無新意,所以你無feel 呢?

回覆 308# 的帖子

咁又可能係喎~~

唉~~

如果女方想放屁or急屎會點?:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆