上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(61)

收藏  |  訂閱
741  7.0k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-14 06:27 PM 發表

我都好想.........:smile_13:
點解你要作出呢個咁不智既決定丫:smile_24:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-14 06:27 PM 發表 查看引用來源

我都好想.........:smile_13:
想咪做囉!:smile_46:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-14 06:28 PM 發表 查看引用來源

因為唔夠快

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-5-14 06:28 PM 發表 查看引用來源

你想車......................震
咁細架.....點震........壞避震呀......:smile_41:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-5-14 06:28 PM 發表

你想車......................震
講咩呀你?!

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-14 06:30 PM 發表 查看引用來源

咁細架.....點震........壞避震呀......:smile_41:
所以你轉架大架D車

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-14 06:30 PM 發表 查看引用來源

講咩呀你?!
我話妳爸爸咋:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-14 06:28 PM 發表 查看引用來源

嘥錢呀......亞女....要玩......PS3咪仲好玩....點炒都唔屎.........:smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-14 06:29 PM 發表

想咪做囉!:smile_46:
搵你呀方少...:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-14 06:32 PM 發表

嘥錢呀......亞女....要玩......PS3咪仲好玩....點炒都唔屎.........:smile_30:
我個牌...至多share埋d分比你丫...茅扣過架...:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆