上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意講波睇波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
738  6.3k

引用:
原帖由 6號仔 於 14/5/2009 03:01 發表 查看引用來源
我只係見到有個著 紫同黑既男仔:smile_38:
果個唔係我~

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-14 03:03 AM 發表

咁我唔阻你............................
小天使你 e + 仲傷唔傷心ga....

引用:
原帖由 6號仔 於 2009-5-14 03:05 AM 發表 查看引用來源
訓唔到都要訓....唔係返去會死人嫁:smile_13:
辛苦哂........................要向你致敬:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-5-14 03:04 AM 發表 查看引用來源

5個數字敢多ga :smile_14:
係呀~自hk有消防員到而家..而家15xxx

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-5-14 03:06 AM 發表 查看引用來源

小天使你 e + 仲傷唔傷心ga....
傷唔傷心就睇情況...........................

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-14 03:04 AM 發表
係喎~
佢5還手ge話:smile_35:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-14 03:06 AM 發表 查看引用來源

辛苦哂........................要向你致敬:smile_34: :smile_34:
傻啦~都係工一份:smile_38: 唔好咁講~我都要出糧嫁馬~又唔係義工...我係義工先多謝我

引用:
原帖由 y_e_e 於 2009-5-14 03:07 AM 發表 查看引用來源

佢5還手ge話:smile_35:
我一發火連我自己都驚

引用:
原帖由 傷心小天使 於 14/5/2009 03:03 發表 查看引用來源

咁我唔阻你............................
一陣過去探你~

引用:
原帖由 6號仔 於 2009-5-14 03:05 AM 發表
訓唔到都要訓....唔係返去會死人嫁:smile_13:
訓唔到點訓:smile_27:  有無話至少要訓幾個鐘先夠ga :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆