上一頁下一頁
發新話題

0428 沙灣開心報告

收藏  |  訂閱
334  8.3k

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-3 03:06 AM 發表 查看引用來源
我有個問題。。
點解唔系mami一帶入房就講明邊啲過夜。。邊啲唔過架咩:smile_41:
我吾鬼知呀, 因為真係未去過ca, 吾知佢咩環境:smile_35:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-3 03:08 AM 發表 查看引用來源
玩到一半到都知條女得吾得架啦,吾掂咪換人囉:smile_38: :smile_38:
我驚玩到一半先換人得返D豬排

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-3 03:08 發表
玩到一半到都知條女得吾得架啦,吾掂咪換人囉:smile_38: :smile_38:
唔洗換人貢益條女:smile_34:
同mami講檯鐘照比。。叫條女坐定定系房。。唔洗飲唔洗玩。。:smile_45:
仲有唔比玩手機夠毒啦卦:smile_30:

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-3 03:11 AM 發表 查看引用來源
同mami講檯鐘照比。。叫條女坐定定系房。。唔洗飲唔洗玩。。:smile_45:
呢招我上次喺cp都試過:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-3 03:10 發表
你問到就或者會答,我未見過會講明喎:smile_13: :smile_13:
我知道有啲場既囡囡件衫會掛住唔同顏色既牌代表金魚定木魚
可能DG嗰邊有唔同啦:smile_19:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-3 03:10 發表

我吾鬼知呀, 因為真係未去過ca, 吾知佢咩環境:smile_35:
問清楚mami羅

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-3 03:11 AM 發表 查看引用來源
仲要除哂衫先好住低喎:smile_47:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-3 03:14 AM 發表 查看引用來源
呢招我上次喺cp都試過:smile_30: :smile_30:
咁條女有咩反應呀?

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-5-3 03:15 AM 發表 查看引用來源
我知道有啲場既囡囡件衫會掛住唔同顏色既牌代表金魚定木魚
可能DG嗰邊有唔同啦:smile_19:
我地諗住去東魅ktv呀

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-3 03:14 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=201884232&ptid=9586091][/url]
引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-3 03:16 發表

仲要除哂衫先好住低喎:smile_47:
不過儘量唔好難為啲女
因為佢地一吹雞真系好快有狗到咁就無謂啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆