上一頁下一頁
發新話題

8月11星期2晚[北蒲]玩樂在沙灣唱K Party(接受報名)

收藏  |  訂閱
1.4k  55.3k

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2009-5-8 01:47 AM 發表 查看引用來源

我前日同佢講話去藍毛到..........佢話唔去,要 save$$$$$ ,佢仲話星期一晚要坐兩個...........
嘩! 又坐兩個! 你個fd鍾意咩類型嘅女0架??到時駛吾駛爭食呀??

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2009-5-8 01:47 AM 發表 查看引用來源

我前日同佢講話去藍毛到..........佢話唔去,要 save$$$$$ ,佢仲話星期一晚要坐兩個...........
貢真喺有70%喎:smile_14: :smile_13:

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2009-5-8 01:50 AM 發表 查看引用來源

睇你好唔好運姐............正路就唔爆
咁就ok喇, 呢排有D運仔

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-8 01:50 AM 發表 查看引用來源

嘩! 又坐兩個! 你個fd鍾意咩類型嘅女0架??到時駛吾駛爭食呀??
都唔係去cp果個fd..........係另一個黎,呢個fd都幾好玩:smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-8 01:50 AM 發表 查看引用來源

你吾使擔喎:smile_30: ,早D去咪得囉:smile_38:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-8 01:53 AM 發表 查看引用來源
你吾使擔心喎:smile_30: ,早D去咪得囉:smile_38:
咪係~果到咁q多囡,怕什麼~~~~~

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2009-5-8 01:52 AM 發表 查看引用來源

都唔係去cp果個fd..........係另一個黎,呢個fd都幾好玩:smile_30:
我玩得好癲架,希望吾會嚇親佢啦:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-8 01:54 AM 發表 查看引用來源
我玩得好癲架,希望吾會嚇親佢啦:smile_38: :smile_30:
haha~~~~應該唔會掛~~~~~

引用:
原帖由 blackhennessy 於 2009-5-8 01:52 AM 發表 查看引用來源

我知man16都鍾意D得意可愛嘅, 我要同man16爭食

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-8 01:53 AM 發表 查看引用來源
你吾使擔心喎:smile_30: ,早D去咪得囉:smile_38:
你話事啦, 就女就得0架喇:smile_30: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆