上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (百合篇) ~

收藏  |  訂閱
740  6.5k

咦~~~~~坐左係電腦前面半日都唔記得MSN添

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-18 10:19 PM 發表 查看引用來源
徵38歲以上惜花人..

(請新朋友在這裡留言, 不用 pm MSN 給我)

如帖太多本花不能盡回, 請見諒:smile_13:
我也是愛花蓉:smile_30: :smile_30: :smile_30: 支持:smile_38:

引用:
原帖由 光榮 於 2009-4-19 04:12 PM 發表 查看引用來源

HAHA~~~我諗家家都會係咁架喇

我床頭櫃唔知幾日比屋企人擺左套柴砂茶具係度添~~~~~~~~~~
haha...... :smile_30:
我亞媽就唔掉雜誌,,,,, 儲埋鬼咁多,
我又唔敢掉佢 d 野:smile_39:

引用:
原帖由 S666 於 2009-4-19 04:12 PM 發表 查看引用來源

因為得到太多榮譽後~ 真係覺得自己係大人物, 可以影響世界
就係囉....:smile_22:

引用:
原帖由 S666 於 2009-4-19 04:14 PM 發表 查看引用來源

咁就算啦~我以為你大把錢, 想送 d 比我使添
我都想有人送錢比我:smile_42: :smile_30:

引用:
原帖由 光榮 於 2009-4-19 04:15 PM 發表 查看引用來源
咦~~~~~坐左係電腦前面半日都唔記得MSN添
你餓壞左嘛:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-19 04:16 PM 發表 查看引用來源

我也是愛花蓉:smile_30: :smile_30: :smile_30: 支持:smile_38:
蓉兒你好

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-19 04:18 PM 發表 查看引用來源

我都想有人送錢比我:smile_42: :smile_30:
有興趣又可以賺錢, 呢份工就真係爽

引用:
原帖由 S666 於 2009-4-19 04:21 PM 發表 查看引用來源

有興趣又可以賺錢, 呢份工就真係爽
我出去食個 tea 先 :smile_43:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-19 04:17 PM 發表 查看引用來源
haha...... :smile_30:
我亞媽就唔掉雜誌,,,,, 儲埋鬼咁多,
我又唔敢掉佢 d 野:smile_39:
+_-  我都有儲................哇卡卡
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-4-19 04:19 PM 發表 查看引用來源
你餓壞左嘛:smile_30:
咁易餓得壞咩~~
我最高記錄5日冇食野~只飲水同茶~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆