上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易漆齡

收藏  |  訂閱
746  5.5k

引用:
原帖由 最愛你的人是我 於 2009-4-15 11:47 AM 發表

我係屋企.有D野搞緊.
咁秘密既:smile_44: ...唔通你係......餓底....:smile_44:

mor mor我愛既拉豬...:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-15 11:45 AM 發表 查看引用來源

記得呀....:smile_38:
我發燒丫ma....係遲少少架啦d反應....:smile_13:
咁慘....一陣瞓下喇:smile_15:

再黎 mor mor mor :smile_38:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-15 11:50 AM 發表
mor mor我愛既拉豬...:smile_13:
做乜篤手指...邊個hup我至愛既利利:smile_38:
mor mor先....:smile_40:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-15 11:51 AM 發表 查看引用來源
再黎 mor mor mor :smile_38:
mor mor親愛既蛇蛇....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

我已經睇左..第二次醫生......d藥食埋今日.....我預計應該要再睇多次...:smile_39: 咳到我頭暈...
你都小心d呀...:smile_38: 食多d維他命c...:smile_30:
無啦....好strong...
don't worry...你快D好返就真呀...><

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-15 11:51 AM 發表 查看引用來源

做乜篤手指...邊個hup我至愛既利利:smile_38:
mor mor先....:smile_40:
攬攬啦.....:smile_13:

你今日好d未呀:smile_41:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-4-15 11:50 AM 發表
咁慘....一陣瞓下喇:smile_15:
我尋晚send定sms比老細...今朝都訓到10點半....:smile_38:
呢d藥do唔曉訓既...:smile_39:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-15 11:50 AM 發表 查看引用來源

咁秘密既:smile_44: ...唔通你係......餓底....:smile_44:
我餓到出面喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆