上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round258

收藏  |  訂閱
736  6.5k

引用:
原帖由 大隻雞 於 2009-4-11 12:29 AM 發表 查看引用來源
魚就打唔打都無咩所謂既~!重有其他野打架嘛
肥牛,生根,豬潤,貢丸..........我黎啦:smile_47:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-4-11 12:29 AM 發表 查看引用來源

有d仲好拿貴tim,公司有次買比客,我聞下都爽呀:smile_47:
咁我都食過d好拿貴既朱古力,
真係好好味架:smile_47: 一粒成7.8蚊,半島酒店做既卡地亞朱古力:smile_19:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-4-11 12:32 AM 發表 查看引用來源

肥牛,生根,豬潤,貢丸..........我黎啦:smile_47:
好少男人鐘意食豬潤架bor:smile_47:

引用:
原帖由 大隻雞 於 2009-4-11 12:32 AM 發表 查看引用來源
咁我都食過d好拿貴既朱古力,
真係好好味架:smile_47: 一粒成7.8蚊,半島酒店做既卡地亞朱古力:smile_19:
我果盒成5百幾仲貴,成廿蚊粒,聽講名牌黎家:smile_47:

引用:
原帖由 大隻雞 於 2009-4-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
好少男人鐘意食豬潤架bor:smile_47:
一定要整得好冇腥味有口感就好正家啦:smile_47:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-4-11 12:36 AM 發表 查看引用來源

我果盒成5百幾仲貴,成廿蚊粒,聽講名牌黎家:smile_47:
嘩~~外國貨定啦:smile_47:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-4-11 12:37 AM 發表 查看引用來源

一定要整得好冇腥味有口感就好正家啦:smile_47:
不過沙潤唔好食,一定要爽口果隻先好味:smile_46:

引用:
原帖由 大隻雞 於 2009-4-11 12:38 AM 發表 查看引用來源
嘩~~外國貨定啦:smile_47:
係呀,好似有專門店家,果次差d忍唔住開左黎食:smile_47:

引用:
原帖由 吳講德 於 2009-4-11 12:40 AM 發表 查看引用來源

係呀,好似有專門店家,果次差d忍唔住開左黎食:smile_47:
咁貴有得買都唔捨得啦:') :')

引用:
原帖由 大隻雞 於 2009-4-11 12:39 AM 發表 查看引用來源
不過沙潤唔好食,一定要爽口果隻先好味:smile_46:
豬潤麵果間算唔算沙潤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆