上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[75]

收藏  |  訂閱
742  4.4k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-27 08:35 AM 發表 查看引用來源

用電筒照呀
眼神.............柔柔的眼神.................款款深情的眼神

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-3-27 08:48 AM 發表 查看引用來源
眼神.............柔柔的眼神.................款款深情的眼神
早晨..........照咩野

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-26 06:38 PM 發表 查看引用來源
徵30歲以上有緣人…….在此.......相知相遇相聚

條件:有心人
要求:同一天空下相交心

因為我仍有夢 依然將你放在我心中
 總是容易被往事打動 總是為了你心痛
 別流連歲月中 我無意的柔情萬種 ...
相知相遇相聚是一種緣份,
但是否代表可以一生一世?
曾期望過,亦已失望過:smile_39:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-27 09:13 AM 發表 查看引用來源

早晨 佢中意照........................田雞

引用:
原帖由 bigball333 於 2009-3-27 09:19 AM 發表 查看引用來源

唉~~~曾經桑海:smile_45: :smile_45:

同是天涯淪落人:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-27 09:13 AM 發表 查看引用來源

咩...............照咩

引用:
原帖由 bigball333 於 2009-3-27 09:19 AM 發表 查看引用來源

不是一生一世就是緣份.........
曾經擁有, 便夠

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-3-27 09:20 AM 發表 查看引用來源

早晨 佢中意照........................田雞
早晨.........比比,
我以為係照肺添:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-3-27 09:22 AM 發表 查看引用來源

唉~~~曾經桑海:smile_45: :smile_45:

同是天涯淪落人:smile_45: :smile_45:
你又係..........講嚟聽下好喎:smile_13: :smile_13:

引用:

誰能向你保證..............即使保證有何意義

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆