上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k

收藏  |  訂閱
741  9.1k

引用:
原帖由 eric415 於 2009-2-23 07:52 PM 發表 查看引用來源
團長要向COPY團長學習短篇小說,起題要啜核,如木頭妹,酸縮魚,小美人等:smile_44:
咁應該下年先有REPORT了

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-23 19:45 發表 查看引用來源

唔好咁講、今個星期都会係CP、到時有機会既    

未必上啦...條女吵大鑊...

果晚佢入咗來K房無幫手招呼啲人都己經怪怪地..

跟手俾佢姐妹打埋針...死局...

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-23 07:57 PM 發表 查看引用來源

大c兄,發生咩事,講黎聽聽~~~!!:smile_41:

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-2-23 07:57 PM 發表 查看引用來源

咁大鑊啊!
咁快o的処理好o的家事先啦、有機会幾時都可以打招呼  

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-2-23 19:59 發表 查看引用來源

大c兄,發生咩事,講黎聽聽~~~!!:smile_41:
條女話我呢排掛住搞團唔在意佢呀...:')

好似好大鑊咁播~~~~:smile_27:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-2-23 07:50 PM 發表 查看引用來源

really?

:smile_30: :smile_30: :smile_30:
我估下 :smile_13:   

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-23 07:47 PM 發表 查看引用來源

但我已経用車輪眼睇到晒当時状況啦! 
咁快d 用車輪手打份report 出黎啦!

COKE兄,隻老虎搞唔掂?

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-2-23 20:03 發表 查看引用來源
COKE兄,隻老虎搞唔掂?
放虎歸山啦...:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆