上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part9)

收藏  |  訂閱
744  5.9k

9仔,,早晨呀,,,,你好,,

早晨利利 今日咁早:smile_30:
引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-12 09:39 AM 發表 查看引用來源

尋日唔見妳:smile_41:
引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-12 09:39 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 07:18 PM 發表 查看引用來源

蓉兒..妳都要得幸福..已是一年前...放開心懷等待愛妳的人來擁抱..
http://www.youtube.com/watch?v=zM0fKiYABGA&feature=related
dreaming of you
我會有信心的.大家也要有信心呀,真愛難求,再找再遇.要有一個不怕死的精神才可成事,我是勇往直前的,遇到喜歡的.我一定爭取,但如要走,我又不會留往,相逢相知相愛,,,,,,,,,,,,真是愛過就算了,,,,,,,多謝月影

月影能醫不自醫

大家早晨

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-12 11:06 AM 發表 查看引用來源

我會有信心的.大家也要有信心呀,真愛難求,再找再遇.要有一個不怕死的精神才可成事,我是勇往直前的,遇到喜歡的.我一定爭取,但如要走,我又不會留往,相逢相知相愛,,,,,,,,,,,,真是愛過就算了,,,,,,,多謝月影
蓉蓉早晨:smile_29:早

早晨:smile_38:
引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-2-12 11:08 AM 發表 查看引用來源
大家早晨

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-11 08:19 PM 發表 查看引用來源
滿腦子都是他的樣子..他的笑..他的眼神..他每一句說話..
每個的 post都有他的足印........:') :') :')
月影呀,請你別怪我.他真的這麼入你心..........真不能再去愛呀,,,,,,,,,:smile_24: 真是情如刀呀就算比人罵都要講呀.這個discuss也有好多好男人呀.真實社會也有呀,不能為一個人而消沉呀........人生路上有相扶呀:smile_39:

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-12 11:09 AM 發表 查看引用來源

蓉蓉早晨:smile_29:早
你好,做乜來嚇我,我唔驚的呀,反倒覺得好笑呀:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆