上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 282

收藏  |  訂閱
738  8.0k

引用:
原帖由 黑夜孤星 於 2009-2-16 03:29 發表 查看引用來源
唔記得左喇-0-
:smile_42: :smile_42: 感覺到

:smile_34: :smile_34: 訓先 88

我要訓喇~~明早要7:00起身返工:smile_39:

多謝ewing介紹首正歌比我

早斗:smile_44: :smile_44: 88

我仲未訓到

引用:
原帖由 武仁錫 於 2009-2-16 03:21 AM 發表 查看引用來源

:smile_39: :smile_39: 下次唔好搞我
平日唱耐d
去旺區梗係啦...:smile_39:
我地尋日去九龍城唱, 靜英英, 可以唱到天光... :smile_35:

引用:
原帖由 武仁錫 於 2009-2-16 12:51 AM 發表 查看引用來源
:smile_39: :smile_39: 健康緊要
我唔健康咩:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 黑夜孤星 於 2009-2-16 01:28 AM 發表 查看引用來源
狂減果d都唔見得健康=0-=
我冇狂減肥:smile_39: :smile_39:
如果狂減我已經瘦左了:smile_44: :smile_44:
仲點會咁有份量:smile_27: :smile_27:

你的回憶不是我的仲有隻國語版叫(你的承諾)
EWING我地下次搵埋RUBY
都去九龍成唱爆佢枝咪
我發覺我入左黎之後好似食左好多野
但係我一食完又好有罪惡感
好想嘔返晒出黎

引用:
原帖由 RUBYCC 於 2009-2-16 02:41 AM 發表 查看引用來源

吓:smile_14: 1日都悶

你無約朋友出街咩:smile_41:

無出街咪係屋企打機解悶囉

我新年放左8日.........悶到傻左:smile_45:
你新年放8日我放左14日有多丫
仲悶丫

引用:
原帖由 mandy1615 於 2009-2-16 10:29 AM 發表 查看引用來源
你的回憶不是我的仲有隻國語版叫(你的承諾)
EWING我地下次搵埋RUBY
都去九龍成唱爆佢枝咪
我發覺我入左黎之後好似食左好多野
但係我一食完又好有罪惡感
好想嘔返晒出黎
我反而越食越少:smile_42: :smile_42:
唔通我有病:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆