上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡誠徵可以保護我錫我疼我的男仕8♡♥♡

收藏  |  訂閱
729  7.8k

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-10 02:12 PM 發表 查看引用來源

你想一王3后,我都要問下:smile_03:
好少kln,除非多人kln都會就下,呢個月就無,下個月就有:smile_13:
你住好遠架:smile_41: 新界就一定唔去,太唔方便:smile_39: bbq都有幾會新界:smile_13:
我都好收臉吾用哩個名詞妳比我更放:smile_42:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-10 09:09 AM 發表 查看引用來源

同大家傾計,你得2分,啱啦用引用:smile_40:
有用引用呀...唔啱咩?:smile_41:

收工入:smile_43:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-10 12:05 發表 查看引用來源

早晨呀,你去唔去海洋公園架:smile_38:
我唔去了 我一月去左了 唔好意思呀

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-10 14:12 發表 查看引用來源

你想一王3后,我都要問下:smile_03:
好少kln,除非多人kln都會就下,呢個月就無,下個月就有:smile_13:
你住好遠架:smile_41: 新界就一定唔去,太唔方便:smile_39: bbq都有幾會新界:smile_13:
港島人多數在港島玩

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-2-10 02:19 PM 發表 查看引用來源

我都好收臉吾用哩個名詞妳比我更放:smile_42:
玩下隻:smile_30:

引用:
原帖由 菜菜琳 於 2009-2-10 04:18 PM 發表 查看引用來源

有用引用呀...唔啱咩?:smile_41:
啱呀:smile_38: 你可以同唔識的人講野,快D  50分:smile_38:

各位如見她出現幫手,令她盡快夠50分,可用PM, 佢都單身架:smile_38:

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-2-10 05:53 PM 發表 查看引用來源

我唔去了 我一月去左了 唔好意思呀
去又唔叫埋我:smile_22:

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-2-10 05:56 PM 發表 查看引用來源

港島人多數在港島玩
就多人邊區:smile_13:

引用:
原帖由 hinwing 於 2009-2-10 05:23 PM 發表 查看引用來源
收工入:smile_43:
禁早:smile_14: 我仲屎緊:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆