上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.4k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-1-24 02:05 PM 發表 查看引用來源
蓉兒你好呀:smile_38:
你好,我記得你呀.你之前來我的post呀,多謝你來看我

蓉蓉............SEE 1 SEE 你, 又走啦

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-24 02:09 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉............SEE 1 SEE 你, 又走啦
我在等你回來呀.愛fd

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:10 PM 發表 查看引用來源

我在等你回來呀.愛fd
你等我:smile_41: :smile_41:
我要去買野........走家喇:smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:07 PM 發表 查看引用來源

你好,我記得你呀.你之前來我的post呀,多謝你來看我
唔好客氣  我係雀仔呀 你唔記得我喇:smile_13:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-24 02:11 PM 發表 查看引用來源

我無電.........走喇,
你中意點都得:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-24 02:11 PM 發表 查看引用來源

咁你不一會才走呀.我等你.快打電話比我呀

引用:
原帖由 darlun 於 2009-1-24 02:12 PM 發表 查看引用來源
唔好客氣  我係雀仔呀 你唔記得我喇:smile_13:
我是記的得你的.但你上次無講你自已個名是雀仔呀.你用英文名呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:23 PM 發表 查看引用來源

我是記的得你的.但你上次無講你自已個名是雀仔呀.你用英文名呀
係咩 哈哈 咁而家記得啦

引用:
原帖由 ching788 於 2009-1-24 02:21 PM 發表 查看引用來源

我無電.........走喇,
你中意點都得:smile_43: :smile_43:
知道了呀,放心呀,交比我去處理呀 .希望你會有好朋友的了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆