上一頁下一頁
發新話題

好想係到識到朋友..

收藏  |  訂閱
338  4.1k

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-27 10:56 PM 發表 查看引用來源
牛年...........無朋友:smile_39:
朋友仔嚟啦:smile_38:

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-18 11:53 PM 發表 查看引用來源
我今年30..女...唔知係咪因為我工作太忙..我發我身邊真係無咩朋友..:smile_39:
其實我個人係好開朗架....係就係比較慢熱啲..但自問唔係難相處囉..
我工作圈子好細..所以睇吓會唔會有緣遇到啱 ...
Hi
我係女仔....29.....剛失戀.......才發覺自己一個女仔朋友都冇
我同你既性格差不多..........只是較熱情lor
真係希望可以識到交心既朋友

hi, 我都無咩朋友:smile_39:

引用:
原帖由 天使一號 於 2009-1-29 01:55 PM 發表 查看引用來源
hi, 我都無咩朋友:smile_39:
咁你係唔係有拖拍緊?

hi, 我都無咩朋友

引用:
原帖由 home_alone17 於 2009-1-29 01:35 PM 發表 查看引用來源

Hi
我係女仔....29.....剛失戀.......才發覺自己一個女仔朋友都冇
我同你既性格差不多..........只是較熱情lor
真係希望可以識到交心既朋友
男仔朋友得唔得:smile_44:

我應徵先~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 無朋友 於 2009-1-18 11:53 PM 發表 查看引用來源
我今年30..女...唔知係咪因為我工作太忙..我發我身邊真係無咩朋友..:smile_39:
其實我個人係好開朗架....係就係比較慢熱啲..但自問唔係難相處囉..
我工作圈子好細..所以睇吓會唔會有緣遇到啱 ...
:smile_39: 我都無朋友ka....

唔只冇朋友.....:smile_13:
仲冇人理.......

男人女人我都可以做到朋友
以前一路都拍拖.....真係重色輕友果隻.........
最近睇左本書.........inspire me ...........I should treasure friends.....:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆