上一頁下一頁
發新話題

各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(18)

收藏  |  訂閱
737  5.2k

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-1-17 12:25 PM 發表 查看引用來源

X2:smile_13: :smile_13: :smile_13:
原來你哋只係圍內傾計既,咁算啦:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-1-17 12:24 PM 發表 查看引用來源

咁就梗係問妳啦:smile_13: :smile_13:
haha.....我今日要返工
你呢, 又唔去街

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-1-17 12:28 發表 查看引用來源

原來你哋只係圍內傾計既,咁算啦:smile_42: :smile_42:
當然唔係喇...因為你問果句野太突然喇, 我地都唔知你問WHO

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-17 12:28 PM 發表 查看引用來源

haha.....我今日要返工
你呢, 又唔去街
因為我都係係公司:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 clementyue 於 2009-1-17 12:29 發表 查看引用來源

因為我都係係公司:smile_44: :smile_44:
咁幾時放工呀

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-1-17 12:27 PM 發表 查看引用來源

你去果D工會度咪訂到LOR....之前斬係D舊同事去訂我先知...我地年年都搞, 食完就去雀會打麻雀
而家o甘遲仲有冇.......:smile_42:

都想訂番圍同亞媽食下:smile_13:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-1-17 12:28 PM 發表 查看引用來源

當然唔係喇...因為你問果句野太突然喇, 我地都唔知你問WHO
哦,原來我會錯意,咁就真係sorry啦:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-1-17 12:28 PM 發表 查看引用來源

x2:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-17 12:30 發表 查看引用來源

而家o甘遲仲有冇.......:smile_42:

都想訂番圍同亞媽食下:smile_13:
咁又唔清楚WOR...你可以叫你車公今晚去問下傢MA:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 jacky-boy 於 2009-1-17 12:25 PM 發表 查看引用來源
hi
hi...你好呀...你可以用引用....咁會放便d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆