上一頁下一頁
發新話題

【狂人日記_瘋人院@懶人館.com】徵瘋.狂.癲.懶人做老友記

收藏  |  訂閱
750  4.5k

引用:
原帖由 牛奶BB 於 2009-1-8 05:06 AM 發表 查看引用來源

甘又唔會GE...佢最多都係叫你還..........

番我比佢姐
細聲D啦屌 :smile_44:

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2009-1-8 05:06 AM 發表 查看引用來源

我呢D好撚有家教架嘛  
我証明 :smile_27: :smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 牛奶BB 於 2009-1-8 05:07 AM 發表 查看引用來源

甘好心你就教下佢做人GE道理LA:smile_19:
:smile_42: 最撚型係你啦

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-8 05:08 AM 發表 查看引用來源

都係個句~
關你撚事:smile_34:
你除左識講粗口...咩野都唔識...其實你辛唔辛苦KA:smile_39:

而家HK D女仔仲咩要攪成甘WO:smile_42:

引用:
原帖由 我愛蜜糖豬 於 2009-1-8 05:08 AM 發表 查看引用來源

我証甘 :smile_27: :smile_30: :smile_43:
係咯,我某部份既禮貌都係你身上學返黎既老師

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2009-1-8 05:08 AM 發表 查看引用來源

細聲D啦屌 :smile_44:
SORRY...岩岩講野講得太開心TIM:smile_27:

引用:
原帖由 我愛蜜糖豬 於 2009-1-8 05:08 AM 發表 查看引用來源

我証明 :smile_27: :smile_30: :smile_43:
多謝支持唷  :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ~加賀~ 於 2009-1-8 05:07 AM 發表 查看引用來源

你想呢 , 你帶隊拖馬既話我仆街都即時仆出黎
下星期揾日:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 牛奶BB 於 2009-1-8 05:09 AM 發表 查看引用來源

你除左識講粗口...咩野都唔識...其實你辛唔辛苦KA:smile_39:

而家HK D女仔仲咩要攪成甘WO:smile_42:
你又知我乜都唔識:smile_41:
:smile_34: 就番你LEVEL姐~
:smile_38: 因為左得你呢D人博屌..唔講唔得~:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-1-8 05:09 AM 發表 查看引用來源

:smile_42: 最撚型係你啦
我有講過我最撚型咩....不過最撚肥就係你LA:smile_30: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆