上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)12

收藏  |  訂閱
757  18.3k

引用:
原帖由 464293 於 2008-12-22 11:51 PM 發表 查看引用來源
hello......where is 66?
I think you can PM her

引用:
原帖由 464293 於 2008-12-22 11:51 PM 發表 查看引用來源
hello......where is 66?
Coming Soon :smile_13:

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-12-23 12:06 AM 發表 查看引用來源

Coming Soon :smile_13:
understand

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-12-23 00:05 發表

感覺上你係隔日咁豐富囉 :smile_04:
因為同月有兩個.所以....:smile_40:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-23 12:09 AM 發表 查看引用來源

因為同月有兩個.所以....:smile_40:
明白. 咦~會長仲未埋佢張大班椅.  我差唔多要休息啦! 大家早抖~今晚真係開始感覺到寒意.

Really very cold indeed.....Heat loosing from my body....I am almost getting freeze....:smile_29:

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-12-23 12:05 AM 發表 查看引用來源

感覺上你係隔日咁豐富囉 :smile_04:
同意呀:smile_38:
但佢食極都唔肥, 憎死佢 :smile_30:

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-12-23 00:26 發表

明白. 咦~會長仲未埋佢張大班椅.  我差唔多要休息啦! 大家早抖~今晚真係開始感覺到寒意.
佢要傾D遊戲細節瓜:smile_40:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-23 00:27 發表

同意呀:smile_38:
但佢食極都唔肥, 憎死佢 :smile_30:
:smile_30: ........細個屋企可能比左中國肝油丸我食...冇比日本果隻瓜

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-23 12:32 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: ........細個屋企可能比左中國肝油丸我食...冇比日本果隻瓜
是但啦, 都追唔番.....:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆