上一頁下一頁
發新話題

徵28-40歲0既男女朋友~入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 6]

收藏  |  訂閱
736  19.6k

引用:
原帖由 rickricky 於 2008-12-1 01:14 AM 發表 查看引用來源
吓.............我好幼稚嗰喎:smile_27:
咁呀~:smile_35: 前面度門打開左~:smile_46: 你一直咁行就係大門出口啦~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-1 01:17 AM 發表 查看引用來源

咁呀~:smile_35: 前面度門打開左~:smile_46: 你一直咁行就係大門出口啦~
啊.........好既收到........................................

引用:
原帖由 rickricky 於 2008-12-1 01:29 AM 發表 查看引用來源
啊.........好既收到........................................
Hey~:smile_38: "腳下留步"啊~ 同你講0下笑咋~
小天使點捨得你離埸喎~ 唔好嬲啦~ 快0的黎坐低先啦~:smile_35:
至多小天使幫你按摩0下膊頭丫~:smile_46: OK~

引用:
原帖由 080709 於 2008-12-1 01:00 AM 發表 查看引用來源
因為我好掛住妳:smile_39:  
掛住人是這樣兇惡的話~ 小天使才不要啊~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2008-12-1 01:03 AM 發表 查看引用來源

tks
剛剛去了你個POST給你一點點的支持啊~:smile_40:

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-1 01:05 AM 發表 查看引用來源
小天使今日好似好忙........咁 wow ....
see you later
大黑熊唔見:smile_43: 左人~:smile_13:

天使妹妹唔理我:')

引用:
原帖由 devil_sweety 於 1/12/2008 01:51 發表 查看引用來源

大黑熊唔見:smile_43: 左人~:smile_13:
我返左來啦................冇閃到..

引用:
原帖由 bulluck 於 2008-12-1 01:52 AM 發表 查看引用來源
天使妹妹唔理我:')
點會喎~:smile_35: 行開左一陣之嘛~
乖乖~ 唔好咸啦~:smile_44:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-1 01:45 AM 發表 查看引用來源

Hey~:smile_38: "腳下留步"啊~ 同你講0下笑咋~
小天使點捨得你離埸喎~ 唔好嬲啦~ 快0的黎坐低先啦~:smile_35:
至多小天使幫你按摩0下膊頭丫~:smile_46: OK~
係咪真咖衰野:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆