上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.5k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 22:39 發表

你 試 下 脫....嘍....哈哈 :smile_47:
你係咪睇先

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-12 10:43 PM 發表 查看引用來源

你係咪睇先
你? 我 無 眼 睇............:smile_34:

引用:
原帖由 國士血雙 於 2008-11-12 22:32 發表
脫衣麻雀我冇興趣:smile_39: 因為我都唔識打o既:smile_30:
即淨係脫衣有興趣:smile_41: ....咁坦白

引用:
原帖由 國士血雙 於 2008-11-12 10:32 PM 發表 查看引用來源
脫衣麻雀我冇興趣:smile_39: 因為我都唔識打o既:smile_30:
等我介紹下啦,有段時間,機鋪有d蔴雀game,由日本傳來,機中有個身材惹火女郎,如果你食左糊,佢就除衫俾你睇,愈食得高番數,佢就愈除多得,你輸就game over,入錢再嚟,當時好多人玩,男男女女都玩既!國士無雙就係13么.台灣人受日本統治過,學埋佢地既名詞.不過,台灣牌我都吾識打,好複雜!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 10:39 PM 發表 查看引用來源

你 試 下 脫....嘍....哈哈 :smile_47:
好ar~:smile_34: 我脫~lala~臭腳一隻~好唔好聞ar:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 22:46 發表

你? 我 無 眼 睇............:smile_34:
我有話比你睇咩:smile_45: .....

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-12 10:47 PM 發表 查看引用來源

即淨係脫衣有興趣:smile_41: ....咁坦白
係ar~冇法la~:smile_39: d大人從小教我成實是美德ar o麻:smile_34:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-12 10:48 PM 發表 查看引用來源

我有話比你睇咩:smile_45: .....
拿...你 話 架...唔 睇 咪 算..........:smile_34: :smile_43:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-12 10:47 PM 發表 查看引用來源
等我介紹下啦,有段時間,機鋪有d蔴雀game,由日本傳來,機中有個身材惹火女郎,如果你食左糊,佢就除衫俾你睇,愈食得高番數,佢就愈除多得,你輸就game over,入錢再嚟,當時好多人玩,男男女女都玩既!國士無雙就係 ...
你係說明書來ga wo~:smile_14: 勁ar~:smile_30:

[quote]原帖由 colin2008 於 2008-11-12 22:47 發表
等我介紹下啦,有段時間,機鋪有d蔴雀game,由日本傳來,機中有個身材惹火女郎,
台灣人受日本統治過,學埋佢地既名詞.不過,台灣牌我都吾識打,好複雜!

我打過...真係好復雜...淨係記得..象眼、們前清、一條龍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆