上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友55

收藏  |  訂閱
743  6.9k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-27 04:04 PM 發表 查看引用來源

我也工作了bye bye先.:smile_43: thank you all fd coming
我都閃人先

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-27 03:46 PM 發表 查看引用來源

四旦羅:smile_19: ﹐反正個個刀係咁我飄去第二到搞事:smile_43:
你常來呀,nick借用一post,高清冷photo,see see sandy,文曲

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-10-27 04:04 PM 發表 查看引用來源

請我食飯好過啦
好似無理由呀,C C:smile_14:

quote]原帖由 -艾洛斯- 於 2008-10-27 04:05 PM 發表 查看引用來源

係妳迫我架 [/quote]\
我無呀.你迫我就真.收工了,bye bye.大家晚上見:smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-27 06:30 PM 發表 查看引用來源

好似無理由呀,C C:smile_14:
隻lion變左兔仔

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-27 04:06 PM 發表 查看引用來源

你常來呀,nick借用一post,高清冷photo,see see sandy,文曲
我都有毛冷~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-10-27 03:24 PM 發表 查看引用來源

那好吧,識比你先啦,sandy ,,,,,,,,,,,,,,第二
那還用說,我要第一位~:smile_22:

全部也要第一~:smile_40:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-27 03:17 PM 發表 查看引用來源

我冇參加過香港小姐喎.................
都話你大話, AV女優就真,
小心比縷人耳仔
:smile_45: 妳誤會,我說的是馮程程~:smile_40:

引用:
原帖由 ching788 於 2008-10-27 03:42 PM 發表 查看引用來源

都係蓉蓉你公正
唔見左文生, 比我地話到佢唔敢出來:smile_30:
:smile_40:  妳說話太誇張,無人有能力可以阻我 "任我行"~ :smile_38:

晚安:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆