上一頁下一頁
發新話題

**真係好想好想...

收藏  |  訂閱
794  15.6k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-10-19 07:10 PM 發表

仲可以識到女仔fri ga:smile_40: :smile_40:
HAHA...原來係為左識女仔:smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 07:20 PM 發表
HAHA...原來係為左識女仔:smile_30:
唔好笑得咁大聲:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 04:24 AM 發表 查看引用來源
其實由細個開始已經對鴨呢樣野有小小幻想...
我記得我有最強烈感覺戈陣係對上一次去泰國~即係三年前到啦
戈陣去睇戈D SHOW"...
個SHOW好似叫169定唔知咩9...
全部都係圍繞住男人LOOK野 GE...
當中有個 ...
想就去做:smile_38: :smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 bABY.M 於 2008-10-19 07:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: :smile_30: 咁開心???:smile_30: :smile_30:
唔....佢家姐同妹妹都堅得!!!

家姐好有女人味   妹妹就青春   我契家姐就好....男人頭=.=

係佢地心目中我算係小朋友.....所以佢地對我無咩感趣....:smile_13:

妳睇人間胸器既威力幾厲害,有相同未有相之前既推post速度:smile_30:
沙嘩d吸水晶晶:smile_38:
泰國係我第二最愛:smile_40: ,日本始終係首選

引用:
原帖由 karolas 於 2008-10-19 07:27 PM 發表

家姐好有女人味   妹妹就青春   我契家姐就好....男人頭=.=

係佢地心目中我算係小朋友.....所以佢地對我無咩感趣....:smile_13:
哈哈”陰公LO~":smile_30: :smile_30:
仲以為你有得食TIM~:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-10-19 07:22 PM 發表

唔好笑得咁大聲:smile_44: :smile_44:
:smile_30: 我要笑得大聲D俾人知道你D衰野~XD"~

引用:
原帖由 晨操晚練 於 2008-10-19 07:22 PM 發表
想就去做:smile_38: :smile_38: :smile_30:
:smile_30: :smile_30: 冇咁GE勇氣因為始終都係驚驚佢地有病...

引用:
原帖由 dream.pso 於 2008-10-19 07:27 PM 發表
妳睇人間胸器既威力幾厲害,有相同未有相之前既推post速度:smile_30:
沙嘩d吸水晶晶:smile_38:
泰國係我第二最愛:smile_40: ,日本始終係首選
:smile_30: 咁又係WO~"
真係幾成功:smile_30:
勾根BY咩BY~:smile_38: :smile_38: :smile_30: 知唔知係咩???:smile_30:
太國係我GE最愛"~哈"我反而普通鐘意日本...因為去親就大出血...嗚嗚...
太國唔同"太國平靚正"~哈"

引用:
原帖由 karolas 於 2008-10-19 07:27 PM 發表

gOGOGOGO...上ar...karolas..有姐姐睇住你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆