上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 4 (updated on 2/10 & photo:p.27)

收藏  |  訂閱
468  83.7k

件晚裝襯得你好靚喎

我中意你個咀, 超性感:smile_40:

做姊妹著到咁低胸?!?! 你同新娘就夠晒老友wor:smile_30:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-10-2 08:26 AM 發表 查看引用來源
唔好意思講,其實我同Amy身材都好大分別,點會係同一個人呢?不過我覺得佢有樣野好有意思,唔信又為咩多餘要出message 呢?呢兩日幫朋友做姐妹,好少著晚裝,不過好靚,所以post 俾大家睇下個款。

h ...
好靚!

好靚!

好靚!

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-10-2 08:26 AM 發表 查看引用來源
唔好意思講,其實我同Amy身材都好大分別,點會係同一個人呢?不過我覺得佢有樣野好有意思,唔信又為咩多餘要出message 呢?呢兩日幫朋友做姐妹,好少著晚裝,不過好靚,所以post 俾大家睇下個款。

h ...
好白,好滑,好大

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-26 08:35 AM 發表 查看引用來源
29/9/2008

昨晚仲係唔太舒服, 感冒真係好難清, 所以其實全日瞓咗嚮張床上面。自從一個人搬出去住之後, 每次自己嚮床上面都好容易可以有性幻想。特別係通常瞓的時候件睡衣都係好鬆身的, 所以好方 ...
其實我都好鍾意架...
不過男仔始終有個界限...
女仔就可以有好多次....

你個人真係好衰, 你係虐待狂

攪到我地d 男人想死, 睇完你d 相都忍唔住要玩下自己

引死我la

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-10-2 08:26 AM 發表

h ...
nice dress but i think grap colour will more nice

fion,

D 男家兄弟實流哂鼻血呀

引用:

h ...
妳去踩場?咁靚波搶晒女主人風頭:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆