上一頁下一頁
發新話題

請左個廚師番黎, 無得食, 仲要食自助餐~~ part II

收藏  |  訂閱
736  11.7k

咁後生,點樣維持幸福婚姻呢?
請諗諗!

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 10:36 PM 發表 查看引用來源

我係守得好緊o既, 可能我真係喜歡飛機多d啦!!

同埋我真心覺得, 如果上o左床, 真係無彎轉, 真係我條低線囉!!
哦.....咁你都好似幾純喎

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 10:37 PM 發表 查看引用來源

c hing~
咁你出面果d 係"神交"only, 無性交:smile_41:
咁你鍾意出面果d女仔, 你唔會想同佢性交架咩:smile_41: :smile_41:
sorry, 我太直接:smile_13: :smile_13:
嘩!妳真是很直接!

引用:
原帖由 flashbee 於 2008-9-24 10:38 PM 發表 查看引用來源
咁後生,點樣維持幸福婚姻呢?
請諗諗!
呢個問題, 時常衝擊住我, 我都想做個好人, 好老公....但係....

引用:
原帖由 flashbee 於 2008-9-24 10:40 PM 發表 查看引用來源

嘩!妳真是很直接!
唔好咁啦......:smile_44: :smile_44:
我地d c9咩都唔識, 有果句, 講果句啫

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 10:37 PM 發表 查看引用來源

c hing~
咁你出面果d 係"神交"only, 無性交:smile_41:
咁你鍾意出面果d女仔, 你唔會想同佢性交架咩:smile_41: :smile_41:
sorry, 我太直接:smile_13: :smile_13:
入得o黎傾, 怕咩直接.

談談情說說性.....

對不起,唔講喇!
今晚要侍浴,拜拜!

引用:
原帖由 flashbee 於 2008-9-24 10:42 PM 發表 查看引用來源
對不起,唔講喇!
今晚要侍浴,拜拜!
侍浴....乜你唔係男o黎o既咩.....

引用:
原帖由 已婚男人 於 2008-9-24 10:40 PM 發表 查看引用來源

呢個問題, 時常衝擊住我, 我都想做個好人, 好老公....但係....
夫妻生活, 要二個人共同維繫;
有左小朋友, 自然以小朋友為中心;
你c9可能太尊注係小朋友身上, 有時忽略自己打扮及儀容, 你要體諒

引用:
原帖由 無愁^^ 於 2008-9-24 10:39 PM 發表 查看引用來源

哦.....咁你都好似幾純喎
純乜鬼丫, 我只係知道上床一定係大錯特錯, 無得掹!!

同埋都係果句, 可能我除左老婆, 重有五姑娘, 所以可以唔洗同出面o既女仔做.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆