上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-14 02:26 PM 發表

哈哈....嬌滴滴....
唔係大肥婆咩
Irene姐姐邊會係大肥婆
直頭索到暈ar~ ~
@v@何況有少少肥仲好"
夠豐滿"又好揸~ ~有手感" 爽
依家d女" 少少肥就話 去減..遲早減到得反排骨
Irene姐姐依d身材" 簡直fit到漏油

very good!

wa......如果我遇到妳就好law~

hi afternoon irene...where are you ??

見大家咁支持我,再咁懶唔出post真係有d唔好意思....
應承大家la~如果今晚有時間既我會寫post,最遲都會聽日出

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-15 16:53 發表
應承大家la~如果今晚有時間既我會寫post,最遲都會聽日出
係先好講呀
出唔到的話, 就要你幫我出架啦 :smile_47:
一係就我 lam 到你濕晒但無得做:smile_30:

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-15 04:53 PM 發表
入黎同樓主打過招呼先hi

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-15 05:13 PM 發表

係先好講呀
出唔到的話, 就要你幫我出架啦 :smile_47:
一係就我 lam 到你濕晒但無得做:smile_30:
到時我驚你忍唔到ja

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-15 04:53 PM 發表
好野~ ~終於有新野睇
我的親愛Ge Irene姐姐真抵鍚"

淫賤豪放姐姐~勁~:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆