上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-23 05:37 PM 發表
No Problem ! My Friend !
你簽名檔張相兜口兜面影你 GF 㗎?:smile_14:
佢知唔知㗎?下次狼死啲用部 DC 影清啲:smile_47:

次次都係兜口兜面架啦 !
BUT 就算係ORIGINAL果張都係無樣既 ! :smile_35:
尊重佢嗎 !
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-23 17:41 發表

你簽名檔張相兜口兜面影你 GF 㗎?:smile_14:
佢知唔知㗎?下次狼死啲用部 DC 影清啲:smile_47:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-23 05:45 PM 發表
次次都係兜口兜面架啦 !
BUT 就算係ORIGINAL果張都係無樣既 ! :smile_35:
尊重佢嗎 !
正常嘅,玩還玩,玩得幾癲都好,
都應該有個底線…
睇嚟佢都幾玩得喎,佢知唔知你 PO 出嚟

夠鐘收工 :smile_46:
返屋企再嗲過...
各位886~:smile_15: :smile_15:

我有同佢講過話寫BLOG,但佢無睇過 ! :smile_44:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-23 17:57 發表

正常嘅,玩還玩,玩得幾癲都好,
都應該有個底線…
睇嚟佢都幾玩得喎,佢知唔知你 PO 出嚟

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-23 06:00 PM 發表
我有同佢講過話寫BLOG,但佢無睇過 ! :smile_44:
你叫佢上黎呢度睇下,
睇下佢會唔會好感動
你將你地既事記低哂

雖然真係好忙,不過點都要上黎支持下
努力呀sam
sam仔都要努力

阿sam可能大戰幾百回合中
幫佢頂一野個post 先...
夠鐘閃人睡覺:smile_43:

大家早晨呀:smile_38:

哇...乜原來成晚無人出過聲 :smile_45:

早.....................晨 ! 各位街坊 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆