上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.5k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-17 11:57 發表 查看引用來源
家姐有時啲裝扮好娘但係佢以為自己好靚😌😌
紅顏對波同佢差唔多大細,不過吸引好多🤭🤭堅挺好多
就咁睇紅顏真係好過你家姐,你家姐係得個“淫“字😆
吊吓你家姐癮又真係幾抵死,等佢啲慾火燒到啪啪聲到時跪係度求你屌佢就仲好玩🤣🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-17 11:57 發表 查看引用來源
師兄家姐又白又大波
好好玩

但我覺得家姐應該比較好玩

家姐玩緊3P時玩碌假鳩
係係插入個西
定係喺出面磨陰唇
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-16 17:29 發表 查看引用來源

你唔好睇呢條淫婦五十幾歲,佢嘅淫蕩程度唔會畀後生過佢十年嘅sp差
同埋我好肯定佢平時玩條假撚嘅時候,一定有睇av助興,佢肯定有睇3P多P同黑鬼屌中國人嗰啲,因為佢曾經問過我啲黑鬼咁大條嘢咁粗,真係會屌爆啲中國女人 ...

引用:
原帖由 小福星 於 2024-6-17 13:33 發表 查看引用來源
師兄家姐又白又大波
好好玩
嗰幅相係紅顏嚟㗎唔係家姐🤣🤣

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-17 13:53 發表 查看引用來源
家姐玩緊3P時玩碌假鳩
係係插入個西
定係喺出面磨陰唇
插入個閪裏面,有時間我講埋最尾嗰段🤣🤣

引用:
始終紅顏 比 呀家姐 後生,
對波堅挺先係正路。

師兄,你好嘢食得多,家都又有咱家大波🍔
我地嘅老婆,未必大波過呀家姐呀。。。,

我地冇包包🍔🍔食嘅尼一班,會餓死㗎。。。😵‍💫😵‍💫

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-6-17 13:31 發表 查看引用來源

就咁睇紅顏真係好過你家姐,你家姐係得個“淫“字😆
吊吓你家姐癮又真係幾抵死,等佢啲慾火燒到啪啪聲到時跪係度求你屌佢就仲好玩🤣🤣
佢肯玩3p都係因為佢慾火焚身,如果嗰晚冇得屌佢都唔知點算🤭🤭

引用:
原帖由 thomasC123 於 2024-6-17 13:45 發表 查看引用來源
但我覺得家姐應該比較好玩
唔同感覺㗎,家姐純粹係淫婦師奶feel,紅顏就良家婦女feel, 雖然大家都多水多汁,但係屌紅顏係緊窄啲,你有屌緊隔離屋個人妻感覺
同埋屌家姐你就算粗暴啲都得,插隻手指狂撩佢都唔使就住

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-17 14:44 發表 查看引用來源

始終紅顏 比 呀家姐 後生,
對波堅挺先係正路。

師兄,你好嘢食得多,家都又有咱家大波🍔
我地嘅老婆,未必大波過呀家姐呀。。。,

我地冇包包🍔🍔食嘅尼一班,會餓死㗎。。。😵‍💫😵‍💫 ...
師兄你唔好取笑我啦,我老婆係大波但係屌起上嚟同紅顏同家姐唔同感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆