上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 11:26 AM 發表 查看引用來源

..........
威逼利誘鬧過屌過之後有所好轉, 到而家終於偶然會自動自覺拖吓地執吓屋 ...
肯偶然做家務,算唔錯㗎啦。
其餘時間有你吖嘛。
都變咗自己屋企啦,有咩所謂吖。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 01:13 PM 發表 查看引用來源

覆蛇蛇師姐就話「如果唔係office,可能真係會。」
覆我就話「你一定會失望」
好矛盾喎🤔🤔🤔
「如果唔係office,可能真係會。」= 冇做禽獸行為
「你一定會失望」= 冇做禽獸行為
冇矛盾呀。

引用:
原帖由 katieW 於 2022-6-22 11:34 發表 查看引用來源

不知道妳拿什麼威逼利誘大王?
但是說乾淨整潔衛生 家裡不說 專門正規供人住宿的酒店旅館不說 蛇蛇妳的辦公室房間可是唯一一個我敢洗完澡在裡面睡覺和光腳走動的地方
有點好奇大王的又如何 ...
由床事服務到食飯埋單都有, 但最有用都係親身示範
大王辦公室... 哼哼
好在有清潔公司個個禮拜keep 住咋, 如果唔係話係兇案現場都有人信囉
不過清潔公司只係清潔, 佢d 私人物品人地係唔會執, 有次我上去等佢又係忍唔住郁手, 搞到佢俾老闆娘屌

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 12:05 發表 查看引用來源

冇矛盾呀。
叻仔喎咁都兜得番

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-22 12:05 發表 查看引用來源

冇矛盾呀。
「如果唔係office,可能真係會。」= 存在做禽獸行為嘅想法
「你一定會失望」= 唔存在做禽獸行為嘅想法

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 12:18 發表 查看引用來源

叻仔喎咁都兜得番
讚佢佢就鬆毛鬆翼㗎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 12:13 發表 查看引用來源

由床事服務到食飯埋單都有, 但最有用都係親身示範
大王辦公室... 哼哼
好在有清潔公司個個禮拜keep 住咋, 如果唔係話係兇案現場都有人信囉
不過清潔公司只係清潔, 佢d 私人物品人地係唔會執, 有次我上去等 ...
兇案現場😂😂😂
不過有時亂至搵到野㗎😂😂😂
老闆娘都睇唔過眼
不過個晚你又要受罰喇

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 12:25 發表 查看引用來源

兇案現場😂😂😂
不過有時亂至搵到野㗎😂😂😂
老闆娘都睇唔過眼
不過個晚你又要受罰喇
哈哈哈大王又未至於咁仆街郁d 就罰我o既
老闆娘唔係真係佢老闆, 係老闆老婆, 同我一樣上去湊放工, 不過佢地玩到熟晒o架啦
果日咁o岩路過佢房同我幫大王執o野, 講o既o野大概只係 "嘩你有冇搞錯女朋友著到咁靚你要人做你工人...
睇file 你坐梳化睇, 讓個位俾人上吓網再唔係帶人去tea room 沖杯茶俾人飲嘛!"

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-22 02:13 PM 發表 查看引用來源
...兇案現場都有人信囉 ...
做嘢嘅人係咁㗎。
由得佢啦,執咗好快又變番亂葬崗。

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 02:23 PM 發表 查看引用來源
...
「你一定會失望」= 唔存在做禽獸行為嘅想法
斷章取義much?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆