上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 chingchuen1976 於 2008-4-12 09:31 AM 發表
原帖由 ming1116 於 2008-4-12 01:58 AM 發表
我都來報一報到先
大家好,小弟船身開始入水,有往下沉跡像:smile_38:
終於都沉啦~隊長:smile_42: ,真係要見識一下咩令你沉
唔通係 大:smile_27: 白:smil ...
有緣既.......水底見:smile_30:

引用:
原帖由 ming1116 於 2008-4-12 08:56 PM 發表

有緣既.......水底見:smile_30:  
[fly]隊長你沉咗咁我哋點算呀:') [/fly]

由副隊長頂上,各位手足有緣既水底再見

沉船好, 反艇更好! :smile_30:
反艇之後既生活非常精彩, 依家玩到學人開團 :smile_30:
溝女溝到停唔倒手 :smile_44:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-4-14 12:36 PM 發表
沉船好, 反艇更好! :smile_30:
反艇之後既生活非常精彩, 依家玩到學人開團 :smile_30:
溝女溝到停唔倒手 :smile_44:
:smile_40: .....社長....幾時帶我去威呀..........

咁多位 C HING ,先打個招呼 :smile_15: , 你地好
其實你地有無沈過K囡 :smile_42:  小弟響新年去完長安玩之後,就沈左件K囡 (小弟都係出開去玩既人,雖然出道無耐,經驗尚淺 .... ) 呢3個月都有去長安搵佢 (K房) ,返到香港無耐就會開始掛住佢 .... 夜晚又好希望佢打黎 (佢打黎即係得閒,即係無人MARK ... ) 自己返工果陣又無尼精神,對咩活動都無咩興趣咁.... C HING 們覺唔覺沈K囡辛苦過沈其他囡囡 .....:smile_42:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-4-16 04:58 PM 發表

:smile_40: .....社長....幾時帶我去威呀..........
今個星期六, 幾個群聯合一齊搞

過來行行先

過來行行先:smile_38:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-4-17 04:46 PM 發表

今個星期六, 幾個群聯合一齊搞
.....社長...溝得開心D.....今個星期六....我返江蘇....下星期去成都.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆