上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-24 09:35 PM 發表 查看引用來源
照計死數, 三場老虎狗隻馬應無馬夠佢跑. 如果保釋犯保釋期間是否可以入馬場拉頭馬. 破風者佢收到料即時有頭馬, 又咁啱老虎狗又有馬出, 唔通......................, 贏硬.

呢個沖涼洗左二千萬大元, 睇落都幾 ...
羊兄老苦狗是誰?

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-4-25 06:16 PM 發表 查看引用來源

羊兄老苦狗是誰?
批地貧僧老友.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-25 03:23 PM 發表 查看引用來源
會長: 大叔, 老霍今次都揾你上隻勁揪, 照睇係明關照你去接寶.
大叔: 你唔係明關照田太, 咁耐都唔揾佢上馬, 呢隻馬贏馬都係田太贏.
蒜頭師奶: 點解唔見長頸鹿出現? 肥仔葉話駟寶唔夠我哋隻蒜頭跑 ...
天助勁秋、淋地高半班!大叔醒醒定定呀!

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-25 06:34 PM 發表 查看引用來源

批地貧僧老友.
老虎狗隻馬係???:023::023:

引用:
原帖由 kisses_mybb 於 2017-4-25 07:20 PM 發表 查看引用來源

老虎狗隻馬係???:023::023:
最熱果隻

剑友…头场4、8、9号马匹可有机会头马!
大师…4、8、9号人事可有关联!

引用:
原帖由 carson_choo 於 2017-4-25 09:12 PM 發表 查看引用來源
以4-8佔優!

引用:
原帖由 carson_choo 於 2017-4-25 09:12 PM 發表 查看引用來源
4-9係有關係, 不過頭馬就難一啲. 8與1-5就可扯上關係, 頭馬都係好困難, 現時埋1-5都可以. 頭場冷腳可以留意一下3同10.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-25 09:41 PM 發表 查看引用來源

4-9係有關係, 不過頭馬就難一啲. 8與1-5就可扯上關係, 頭馬都係好困難, 現時埋1-5都可以.
隔夜数据显示1号反而没动静…4、5、8、9号可以考虑!

头场3号完全没飞?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆