上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

引用:
原帖由 pigpig007 於 2008-5-27 07:10 PM 發表
:smile_30:
Cha Cha (&&) 果然ok呀師兄,除咗身形靚之外而且下面非常濃密,不如我覺得佢似鄭希怡多過黃雙如喎 ! :smile_30: :smile_30: :smile_30:
正正喎.....
呢個我未試過添

請問有冇c-hing試過 108 同 3 仔 ?
小弟好耐冇去溢泉 , 打電話上去, 經理推介呢兩個 .

77唔知有冇轉, 之前77好似係假波

引用:
原帖由 JUICYPEACH001 於 2008-6-4 03:27 PM 發表
I just saw other forum , they suggest 20,62.
Is it good ? Or any other suggestion ?
Actually I usually mark 18, and want to try others now.
18對你的態度如何,有c兄比佢飛鐘,很慘情!

引用:
原帖由 張自強 於 2008-6-8 10:18 AM 發表

18對你的態度如何,有c兄比佢飛鐘,很慘情!
佢冇飛我鐘, 但行貨到我好冇mood:smile_45:

近排6仔瘦左,佢話食減肥藥,可惜連個ball都細左,影響到心情,幸好6仔仍然甘豪放,總有點美中不足。

引用:
原帖由 nadaman 於 2008-6-6 09:21 PM 發表
請問有冇c-hing試過 108 同 3 仔 ?
小弟好耐冇去溢泉 , 打電話上去, 經理推介呢兩個 .
108是新女嗎?

引用:
原帖由 張自強 於 2008-6-12 09:17 AM 發表
近排6仔瘦左,佢話食減肥藥,可惜連個ball都細左,影響到心情,幸好6仔仍然甘豪放,總有點美中不足。
張兄依然對6仔念念不忘, 佢個波唔好細呀, 係selling point黎架

近期雜誌推介101, 68, 30:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-12 07:45 PM 發表
近期雜誌推介101, 68, 30:smile_35:
不知是否以前的30,如是者,本人亦曾出過報告,屬小家碧玉形,有點像18類型,不過絕對沒有18的行貨。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆