上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.1k

引用:
原帖由 小紅帽^^ 於 2009-4-28 06:49 PM 發表 查看引用來源

我仲有好多嘢要跟各位師姐學架:023: ~~
請各位師姐賜教:023: ~
我其實係佢地架小師妹黎架咋~我都有好多野要學~~:023:

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 08:22 PM 發表 查看引用來源

係喎,小白,小天使同女皇成日都係度ga,
可憐的妳:026:
唉~~無論點我都會繼續support 架:098: ~

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-4-28 08:31 PM 發表 查看引用來源

我其實係佢地架小師妹黎架咋~我都有好多野要學~~:023:
哦哦哦~~你早過我入都算係我師姐啦~hehe:036:
我個個都會好尊敬架 ~

路過入黎8下先~:084:

今日好忙,成日都唔得閒上嚟

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-4-28 05:45 PM 發表 查看引用來源

你抵死~~~ 好明顯我唔係鬧緊你啦~點會鬧你呢~我都唔識鬧人既..我識鬧人比我鬧o個個就一~~定係好抵死架喇~咁我又點會鬧你呢...除非係自己都覺得自己抵死啦~呵~

錯就冇叫錯架喇~不過你叫得特別唔好聽...嘿嘿嘿~ ...
多謝女皇大人:023: :023: :023:
小白真係無用, 比人蝦~ :027:
以後要惡d先得~ :046:

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-4-28 05:56 PM 發表 查看引用來源

噢~~辣椒女皇~~驚驚~~:044: :044:
算你知驚~!!:025:

引用:
原帖由 折翼的守護天使 於 2009-4-28 06:43 PM 發表 查看引用來源

我黎救你~~邊個夠膽蝦我個小白baby~~:046:
小天使Baby~ 多謝你來救小白呢~ :036: :036: :036:

引用:
原帖由 小紅帽^^ 於 2009-4-28 06:49 PM 發表 查看引用來源

我仲有好多嘢要跟各位師姐學架:023: ~~
請各位師姐賜教:023: ~
小紅帽妹妹~ :023: :023: :023:

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-4-28 09:35 PM 發表 查看引用來源
今日好忙,成日都唔得閒上嚟
食飯未丫~
幾忙都要食嘢, 唔好餓親丫~ :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆