上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 02:08 PM 發表

哈哈.......多謝你支持呀...........:036:
我去開紅磡游?
你撞到佢分分鐘要入廠架~:096:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 15:32 發表

點知你老闆係未d唔搞掂唔俾去ge 人:097:
傻啦 , 邊有老闆咁架 :028:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 03:37 PM 發表

哈哈)))))))對你黎講梗系"日日是好日"喇........:096:
咁等我紅完再話你知喇.................:071:
我有野做喇....等閒再吹過.....:036:
多謝你陪我吹左咁耐呀......................... ...
咁我唔會每個月都有幾日唔方便:097:
好呀:023:記得食返d野補下血:096:
ok啦,你得閒再一齊吹水啦
唔駛客氣,你陪我我陪你姐:027:see you:098:

引用:
原帖由 so菇 於 2008-9-2 03:42 PM 發表

你撞到佢分分鐘要入廠架~:096:
我入定佢入先:092:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-9-2 03:43 PM 發表

傻啦 , 邊有老闆咁架 :028:
我以前pt時遇過一個:028:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 15:51 發表

我以前pt時遇過一個:028:
請得 pt 應該係趕到瀨啦 :097:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-9-2 03:59 PM 發表

請得 pt 應該係趕到瀨啦 :097:
所以連廁所都只可以偷偷去or小休時去:028:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2008-9-2 16:09 發表

所以連廁所都只可以偷偷去or小休時去:028:
原本係咁 :034:

引用:
原帖由 @@小野貓@@ 於 2008-9-2 01:35 PM 發表

大家午安呀))))))))))))))):036:
AnGel靚女~~~食左飯未呀................:071:  
dinner都黎緊:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2008-9-2 16:16 發表

dinner都黎緊:096:
你唔好今晚食宵夜先上黎應人 :030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆