上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:03 PM 發表
中左...:036:  7W/P  +7,4Q/QP :122:
勁:098: :098: d實力同運氣返黎喇:071:

回覆 #299 aanunes 的帖子

good win!!!哩場外檔定內好呀?

第8場 好亂,初初度馬諗住好快地應該離唔開 1,6,7,8,但現在咁既環境,要諗諗先,仲要睇下馬仔行圈...:025:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-27 04:09 PM 發表

勁:098: :098: d實力同運氣返黎喇:071:
你有冇中呀.?:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:14 PM 發表
第8場 好亂,初初度馬諗住好快地應該離唔開 1,6,7,8,但現在咁既環境,要諗諗先,仲要睇下馬仔行圈...:025:
等你比我買,睇清楚呀:036:

引用:
原帖由 kodeep1 於 2007-5-27 04:10 PM 發表
good win!!!哩場外檔定內好呀?
會唔會留意126磅以下馬好D?

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:03 PM 發表
中左...:036:  7W/P  +7,4Q/QP :122:
厲害:071: 恭喜晒.......:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:14 PM 發表
快D啦..... 恭喜晒, 而家個個睇你頭. :122:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-27 04:15 PM 發表

等你比我買,睇清楚呀:036:
唔好玩我啦..呢場亂成咁,搵隻入梗3甲都難..:095:

引用:

你有冇中呀.?:092:
有呀:041: 跟你果4隻買 q/pq/單T:096:
多謝:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆