上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.0k

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-7-6 01:33 PM 發表

最大問題係佢d馬反覆到完全捉唔到....:032: :032: :032:
隻"山東好馬"贏果幾次都係得  8,9成馬 :028:
依加玩出事...底佢屎:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 13:40 發表

隻"山東好馬"贏果幾次都係得  8,9成馬 :028:
依加玩出事...底佢屎:096:
我懷疑果鋪連馬主都唔中.:030: :030: :030:

至於拉士果注飛邊個劈落去:096: :096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-7-6 02:36 PM 發表

我懷疑果鋪連馬主都唔中.:030: :030: :030:

至於拉士果注飛邊個劈落去:096: :096:
一來啦:041:
二來果"一百粒"比支"槍"攞左:044: :096: :096:
加上馬主對隻馬有期望:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 14:41 發表

一來啦:041:
二來果"一百粒"比支"槍"攞左:044: :096: :096:
加上馬主對隻馬有期望:041:
隻馬進度麻麻係事實,不過馬房手法真係不敢恭維...:046:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-7-6 03:04 PM 發表

隻馬進度麻麻係事實,不過馬房手法真係不敢恭維...:046:
仲衰過"強哥":046: :046: :096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 03:11 PM 發表

仲衰過"強哥":046: :046: :096: :096:
老苗同強哥根本冇得比~你見強哥出擊名中率有幾高你就知"強哥的確係醒,的確係冇得頂"~~~:096: :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-7-6 03:52 PM 發表

老苗同強哥根本冇得比~你見強哥出擊名中率有幾高你就知"強哥的確係醒,的確係冇得頂"~~~:096: :096:
"強哥"佢想贏最佳練馬師都吾係無可能:071: 不過一定吾會咁做:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 04:46 PM 發表

"強哥"佢想贏最佳練馬師都吾係無可能:071: 不過一定吾會咁做:096:
最獲利嘅練馬師就有佢份~:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-7-6 05:04 PM 發表

最獲利嘅練馬師就有佢份~:071:
佢未必夠"衰,保羅"嚟:096: 果D出左閘先見到嘅飛:030:
多到數都數吾哂:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 05:10 PM 發表

佢未必夠"衰,保羅"嚟:096: 果D出左閘先見到嘅飛:030:
多到數都數吾哂:071:
吳強鐘意收埋自己食哂ma~:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆