上一頁下一頁
發新話題

★絕世大淫賤:馬鷹狗再戰蔗長挺(Page 40/#594)★

收藏  |  訂閱
704  236.6k

good report~!!!!!

Very good, 100% support!

回覆 #248 DIUnaME 的帖子

睇完一次又睇一次,确实令人回味无穷!

精彩

tks sharing :smile_34:  await for chapter 19:smile_34:

c hing, OK la...
:smile_13:

C HING d 文筆確實好, 要 keep 住啊...最緊要 keep 住出 report 啊

◤絕世大淫賤★Chapter 19:鵬城日夜踩兩場;連珠發射炮雙響◢

話說禮拜六朝早一個人返上深圳嘅Workshop做嘢,一直做到中午就去咗附近一間叫【八畝田】嘅茶餐廳食Lunch,食飽出嚟見仲有時間,於是晌附近逛逛。沿紅桂路一直行經過清慶新村,咁就行咗入去睇下。

對住Car Park個邊有一間叫【新@奧】嘅「福建城」,晌門口望到裡面剩係得兩件Pork Chop等運到咁款,於是即走再行落去【振業市場】個邊,發現有幾間Salon,其中一間叫【人人】係正規個種,另外有兩間「福建城」,靠近路口個間叫【慧@廊】而行入少少個間叫【髮@髮】。

行去【慧@廊】門口望望,得返三件囡囡但係個樣似乎唔錯,再去【髮@髮】睇睇,有六、七件囡囡可惜又係Pork Chop,終於去返【慧@廊】。

入去問價:¥40/50分鐘,咁我隨手就Mark咗一件囡囡入房。囡囡個樣有啲似Devon Aoki,仲話自己有廿歲,但睇樣又好似得十七、八歲,細細粒粒有少少Baby Fat,個Look其實都係一般Wet妹嘅Style。

內裡都係板間房,幅牆又唔到頂,即係一部空調兩份用個種,隔鄰阿伯話凍所以較細咗度數,搞到我間房好翳侷,仲聽到佢不斷吹水講嘢鬼咁大聲真係好煩,連我件囡囡都頂唔順阿伯嘅噪音,於是轉去最入面個間房。

冇幾耐囡囡就話加多粒鐘可以「洗飛機」咁玩,咁我就梗係OK啦!

囡囡攞咗盤暖水入嚟,晌床上鋪埋塊膠墊,然後用一對纖纖玉手幫我慢慢洗再輕輕捽,用梘液代替Baby Oil有另一種滋味,感覺又似下半身嘅侍浴咁樣,冇幾耐就有大量潔柔泡沫將「細細佬」淹沒,浸淫其中…………Woo!正啊!全程都係以Slow Motion嘅速度進行,唔催唔趕,仲連肚臍、屎眼都畀佢洗得一乾二淨,值得一讚!

囡囡本來係坐晌床尾,始終未能滿足我嘅手、口之慾,於是叫佢換過位置,咁佢就轉坐晌我側邊。哈!哈!既然有可乘之機,咁我就一手將佢件小背心扯高再解開Bra扣,一對淫奶微微彈出。淫奶嘅Size細咗少少,但摸落去都頗有彈性,而且仲有兩粒鮮紅幼嫩而Pink Pink哋嘅Cherry。

當我食食下Cherry個陣,囡囡好似畀我搞到High High哋,終於上面嘴對嘴French Kiss;下面任得我指插淫Gap,彼此越Kiss越肉緊;而我亦越撩越興奮,佢仲晌我耳邊細細聲咁叫:老公!用力一點啊!不要停下來啊!哈!哈!叫得鬼死咁姣!過咗一陣終於爆射而出。

完事後就一齊瞓,都係攬攬錫錫咁樣,搞到我都唔捨得走,結果又加多粒鐘。出去埋單¥120,洗到「細細佬」乾乾淨淨又再返去Workshop繼續做嘢。

當晚做到差唔多7:30pm離開,又係去咗【八畝田】搞掂Dinner個餐,本來諗住坐大巴返去羅湖,順道搵個地方輕鬆一下,突然想起好耐都未去過【楓@林】呢個場,咁我就上咗架Taxi直奔愛國路。

我知道【楓@林】剛剛裝修過,樓下個塊廣告牌仲係寫上「新張試業」幾隻字!上到去發現更衣室較以前光猛咗又乾淨咗,兩個Locker仔扮晒熱情仲好好招呼,搞到我都有啲毛管戙。

再行入去,左邊係乾、濕蒸房各一間,右邊得一個廁所與五格沖涼房,有啲尿急而咁啱廁所有人爆石,惟有一邊沖又一邊屙,神不知又鬼不覺。換咗衫返出去休息室,大約有3行合共18個梳化位較以前多咗又闊咗。坐咗一陣就有位叫「杜@龍」嘅Manager帶我入房,房間較以前寬敞,但床尾無端端有張梳化又似乎怪怪哋。

等咗約5分鐘就有囡囡入房,容許我輕描淡寫咁形容一下:

.籍貫>>>來自湖南,識講流利嘅白話,Number係:溫詩勞。
  .年齡>>>望落個樣較為成熟,都似係有廿幾歲啦!
  .樣貌>>>塊面長長而下巴尖尖哋,頭髮披肩仲遮住半邊面,略有少婦嘅韻味。
  .身材>>>屬於半肥瘦類型,淫奶唔算好大,Size適中,一隻手都可以揸得晒。

揀咗¥168港式,個心總係有啲十五/十六,但囡囡入嚟之後,唔單止冇黑口黑面,而且非常健談,鍾意傾偈講下呢樣又講下個樣。期間我仲發覺佢嘅手勢唔錯,而且揼得相當夠力,就算空調較到有少少凍,揼咗唔夠15分鐘都已經身水身汗,佢嘅胳勒底開始隱約散發出陣陣嘅香汗味。

如此氣氛、如此氣味不斷製造誘惑嘅驅使下,我嘅心理與生理同樣出現異動,本來「講不出聲......講不出聲......」嘅「細細佬」亦逐漸失控,終於「任由自己半夜驚醒」,但絕對唔係「偶爾受了驚」所以就「遺忘本性」。Woo............好壯觀啊!慶賀香港回歸10週年,灣仔【金紫荊廣場】嘅升旗典禮移師到此,儀式簡單而隆重!

基於「誰人無得到一切的渴求;誰人無攻於心計的理由」嘅一貫立場,又係時候到我出手,佢坐晌度就High High哋,我瞓晌度就腿掰掰。整體嚟講,佢嘅手勢與技術同上次晌【仙@】遇到個件囡囡非常相似,最終一樣係令我樂在其中、樂此不疲、樂而忘返,真係爽到我「講不出聲......講不出聲......」啊!

引用:
原帖由 superlfc 於 2007-5-29 11:04 PM 發表

写到很好~~~

很精彩`~~~~

支持!!!!
引用:
原帖由 森林皇 於 2007-5-30 01:18 PM 發表

支持精彩報告:smile_40:
引用:
原帖由 迷途羔羊007 於 2007-5-31 11:06 PM 發表

真是美妙極了!:smile_38: :smile_38:
引用:
原帖由 aron692002 於 2007-6-6 10:19 PM 發表

好正嘅報告呀!一定支持啦!:smile_30:
引用:
原帖由 soultrane18 於 2007-6-9 04:53 PM 發表

Very good, 100% support!
引用:
原帖由 hitachi 於 2007-6-12 12:25 AM 發表

C HING d 文筆確實好, 要 keep 住啊...最緊要 keep 住出 report 啊
:smile_40: 衷心感謝各位網友支持!

多謝大哥提供詳細report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆