上一頁下一頁
發新話題

主人調教我踏上3p之路 (更新)#282東京夜店 #1第一次 #54第二次 #229 mff #P.11長腿相

收藏  |  訂閱
318  69.0k

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-5-9 07:36 PM 發表 查看引用來源

主人有前前後後一齊插我嘅.....但如果同一時間一齊插,我一定支持唔住。因為比主人後面插我,我已經好似撕裂咁......

主人點開發我?下次寫
唔知道我的主人捨唔捨得將我給其他人屌呢。我地有講笑傾過下3p...主人應該係唔抗拒,我有講笑叫主人帶朋友來3p,不過主人無。

我主人都開發了我後門
你地有無用ky ?
頭一兩次主人都錫住我玩下後門玩具然後才插入,後來主人只搽些ky 就直接插後門。我都覺得有撕裂的感覺。頭一兩次反而無痛

我覺得主人都想玩mff..不過無試過

其實k 係你主人的朋友?點認識架?

引用:
原帖由 little_princess 於 2019-5-16 02:51 AM 發表 查看引用來源

唔知道我的主人捨唔捨得將我給其他人屌呢。我地有講笑傾過下3p...主人應該係唔抗拒,我有講笑叫主人帶朋友來3p,不過主人無。

我主人都開發了我後門
你地有無用ky ?
頭一兩次主人都錫住我玩下後門玩具然後才插入,後來主人只搽些ky 就直接插後門。我都覺得有撕裂的感覺。頭一兩次反而無痛

我覺得主人都想玩mff..不過無試過

其實k 係你主人的朋友?點認識架? ...
又係捨唔捨得呢個問題......

K係主人搵嘅~

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-5-4 02:39 PM 發表 查看引用來源
東京之行

前排,我去咗東京幾日,主人專登飛過黎搵我(主人工作超忙,專登飛黎真係好感動。😍。超開心)夜晚同主人食飯,雖然當晚東京得10度,但為咗主人開心,我著咗件吊帶上衫加白色超短百褶裙。主人一見到我,就捉住咗我,一邊行去餐廳,一邊用手伸入我條短裙入面,其實條裙比主人整到已經見到pat pat,再加上入面真空,所以都唔使點伸入去,主人一摸,發現我已經濕晒......

主人:你做咩咁濕
...
我反而想問樓主個主人咩證明咗一啲好緊要好緊要嘅野??😏😏

其實點先可以收到咁淫既奴,我試過一個奴咁大把,係佢撩我叫我調教佢。

引用:
原帖由 johnsonlee107 於 2019-5-16 12:28 PM 發表 查看引用來源

我反而想問樓主個主人咩證明咗一啲好緊要好緊要嘅野??😏😏
師兄問得有深度😂😂😂⋯⋯
我不過係我同主人之間嘅秘密😏

總之係好重要嘅野💕💕

引用:
原帖由 成日好硬 於 2019-5-16 04:26 PM 發表 查看引用來源
其實點先可以收到咁淫既奴,我試過一個奴咁大把,係佢撩我叫我調教佢。
首先呢.....我唔係奴......
第二呢.....我淫係對住主人嘅時候
第三呢.....講緣份😜

引用:
原帖由 SP1383 於 2019-5-16 04:45 PM 發表 查看引用來源

真係好正
硬晒未😜😜

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-5-16 05:47 PM 發表 查看引用來源

師兄問得有深度😂😂😂⋯⋯
我不過係我同主人之間嘅秘密😏

總之係好重要嘅野💕💕
Haha, 我真係有逐隻字睇嫁😆
真係可惜,無機會知道這個秘密 😭

我想問你主人搵個個按摩師貴唔貴嫁??

引用:
原帖由 johnsonlee107 於 2019-5-16 05:53 PM 發表 查看引用來源

Haha, 我真係有逐隻字睇嫁😆
真係可惜,無機會知道這個秘密 😭

我想問你主人搵個個按摩師貴唔貴嫁??
講少少喇😜今日心情靚靚💕

個實驗係關於我對主人有幾重要!

個按摩師幾錢?我唔知呀......我開頭連要錢都唔知😂😂😂等主人覆你~

引用:
原帖由 Joellcc 於 2019-5-16 07:13 PM 發表 查看引用來源

講少少喇😜今日心情靚靚💕

個實驗係關於我對主人有幾重要!

個按摩師幾錢?我唔知呀......我開頭連要錢都唔知😂😂😂等主人覆你~
唔洗講一定好重要啦🤣
好呀,等你☺️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆