上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.2k

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-2-8 12:25 AM 發表 查看引用來源
前幾日係常街筆街交界食左件男人頭
樣柒,250但有環吹大車!
超級正,講講下佢係有幾分似洩指卵
好有可能系我今晚見到果件!爽爆啦!環吹吹爆你未?!

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-2-8 12:27 AM 發表 查看引用來源

岩岩睇返V7係海南😂😂
記錯係湖北,但又好似係住海南既湖北人
聽日落去昅下先
理得佢系湖北定海南!好屌就系正妞!
呢水好多筍野啱你口味!快落黎食好野囉喂!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-8 12:33 AM 發表 查看引用來源

好有可能系我今晚見到果件!爽爆啦!環吹吹爆你未?!
應該係啦
佢係短到成個男人頭咁!
忍撚住唔比佢吹爆,大車大車住咁屌佢
爽爆出野!快d試下啦喂!

引用:
原帖由 反假迷 於 2019-2-8 12:40 AM 發表 查看引用來源

應該係啦
佢係短到成個男人頭咁!
忍撚住唔比佢吹爆,大車大車住咁屌佢
爽爆出野!快d試下啦喂!
聽你甘講完,聽晚好想去大車車住狂屌佢先得!!!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-2-8 12:05 AM 發表 查看引用來源
老妙牌頭食左個新黎東北高佻大波靚輕中,高米七彈手白滑大波好好渣,開兩魚包吹,吹功一流慢慢細心吹奏爽到不得了,先男上狂屌,再坐蓮狂奶蓮屌,最後男上狂渣波狂屌出野!樣ok身型勁正!滿意的初三開年炮! ...
Ching,尼個囡囡辦公室大概咩位置?佢咩特徵?定係1米7又白就是佢?長頭髮短頭髮?🙏

引用:
原帖由 save_nulll 於 2019-2-8 09:32 AM 發表 查看引用來源

Ching,尼個囡囡辦公室大概咩位置?佢咩特徵?定係1米7又白就是佢?長頭髮短頭髮?🙏
系牌頭有life果幢樓,系幾高下幾易認,剪齊陰長克髮矇眼,佢話大後日先走!

今晚冠記好靜!甘Q泉van一高輕中,財仔三細粒中麻麻!肚餓去醫肚先!食飽再去巡下!

師兄 我又係觀記

食飽行去宵味g毛都冇條,街尾見一細粒中,對面兩中麻麻,塗館兩妖,斜路雀館一丑中,景況慘淡!

走到冠記G寶附近,見一件克連型裙高佻靚輕中,克長髮大波白滑長腿!正哦!觀察左一陣,唉,似路人多!勁失望!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆