上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.0k

好聽

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-3-6 02:18 PM 發表 查看引用來源

我鐘意食腸但更鐘意比人食😜
靚太鍾情比老兄大啖大啖食😙😙😙

好like 今次靚太的叫床

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-3-6 02:51 PM 發表 查看引用來源
好like 今次靚太的叫床
有乜咁like, 同以前唔同咩?

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-3-6 05:48 PM 發表 查看引用來源

有乜咁like, 同以前唔同咩?
溫柔左好多。。但你仍有很多高潮?
不同往事不停高聲淫叫..但是插中個位靚太自然放聲狂叫..

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-3-6 06:57 PM 發表 查看引用來源

溫柔左好多。。但你仍有很多高潮?
不同往事不停高聲淫叫..但是插中個位靚太自然放聲狂叫..
次次都有三次以上,除非老公專登唔比我高潮就射,我知有時係有心唔比高潮我

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-3-6 10:52 PM 發表 查看引用來源

次次都有三次以上,除非老公專登唔比我高潮就射,我知有時係有心唔比高潮我
靚太訓練自己玩潮吹...你比老兄奶妹妹很快來二次高潮...特登唔插爆你是老兄玩調教靚太的步驟😉😉

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-3-6 10:52 PM 發表 查看引用來源

楼主好昜來高潮的?:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-3-6 11:11 PM 發表 查看引用來源

靚太訓練自己玩潮吹...你比老兄奶妹妹很快來二次高潮...特登唔插爆你是老兄玩調教靚太的步驟😉😉
你都唔知果吓想來但又未來但老公又射咗有幾辛苦,佢仲要事後不段攬住我溫柔咁𡃶,須然𡃶得好舒服但另我會更加想要,不能回復過來.....

引用:
原帖由 2010kenleung 於 2018-3-7 04:14 AM 發表 查看引用來源

楼主好昜來高潮的?:smile_14::smile_14:
我諗算易掛🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆