上一頁下一頁
發新話題

慾拒還迎

收藏  |  訂閱
375  18.9k

引用:
原帖由 maymay道來 於 2018-1-24 03:55 PM 發表 查看引用來源

男人最叻引導!
但自己又唔多行動,又懶到瞓係度只想我上面策騎,每次都咁
送到埋口先食先乃下錫下,好想試下比人主導,策騎我
Maymay我願意策騎你😄

靚大媽又有導彈,單睇圖像雖然唔係太清楚就知有料,仲要鍾意被舔,識玩!

引用:
原帖由 maymay道來 於 2018-1-24 04:00 PM 發表 查看引用來源

希望ot完有驚喜啦!
小虫虫已經對我產生唔到性趣,唔知會唔會今晚比條大虫虫捐入我下面
昨晚工作叫做完了,不太晚!
他車了我去沙田食晚飯,原來他就住在火炭的一村屋~
一向對他存在些好奇,但也不是太多接觸,好奇是他身上茂盛毛髮,那能力是否也比人強呢?

引用:
原帖由 maymay道來 於 2018-1-25 09:51 AM 發表 查看引用來源

一向對他存在些好奇,但也不是太多接觸,好奇是他身上茂盛毛髮,那能力是否也比人強呢?
有冇跟隻大猩猩入村屋呀?等佢搵埋班兄弟嚟招呼妳,咁就肯定飽飽咯!

引用:
原帖由 maymay道來 於 2018-1-25 09:51 AM 發表 查看引用來源

靚太尋晚黎左幾多次😜

引用:

晚飯中聊得頗開心,有說有笑!
他言談中有多次挑逗,我都知佢暗示了什麽,又問我有否興趣到他家玩玩?
玩什麽呢?我感覺都無需問,有什麼玩,要就放胆踏出這步,不想就拒絕就是~
但我最終就是踏出了這步

引用:
原帖由 maymay道來 於 2018-1-25 10:02 AM 發表 查看引用來源

他言談中有多次挑逗,我都知佢暗示了什麽,又問我有否興趣到他家玩玩?
玩什麽呢?我感覺都無需問,有什麼玩,要就放胆踏出這步,不想就拒絕就是~
但我最終 ...
可能禮貌地問下?
可能佢心裡一早想同你玩玩

引用:
原帖由 maymay道來 於 2018-1-25 10:02 AM 發表 查看引用來源

但我最終 ...
最緊要開心👏👏👏👏

引用:

但我最終 ...
細節不說了!
給他毛茸茸的手滑入了我乳房,我一時都不知如何反應~
我一些抗拒都沒有,乳頭已被他含在咀裡,感受到他的舌頭舔弄,我被吸吮得已發情,沒有了矜持,我手上已握住他的那傲立寶貝~
不很粗但很長,毛髮多得掩蓋了他的袋袋,磨菇頭很大,好嚇人~

引用:
原帖由 maymay道來 於 2018-1-25 10:12 AM 發表 查看引用來源

細節不說了!
給他毛茸茸的手滑入了我乳房,我一時都不知如何反應~
我一些抗拒都沒有,乳頭已被他含在咀裡,感受到他的舌頭舔弄,我被吸吮得已發情,沒有了矜持,我手上已握住他的那傲立寶貝~
不很粗但很長 ...
靚太,終於行左第三,四,五步喎,感覺如果? 享受嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆