上一頁下一頁
發新話題

好辛苦 拍緊拖等於無拍

收藏  |  訂閱
308  26.3k

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-2-12 12:34 AM 發表 查看引用來源

當然啦⋯⋯成日都要我含佢
等我用過來人身分話你知⋯有d野變左就變左,結婚後都係一樣,情況只會愈黎愈差,做乜都無補於事

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-21 12:53 PM 發表 查看引用來源

呻完都唔會改變架啦,接受把啦
千祈唔好諗住就咁接受就算,結婚係下半世人嘅幸福,當然包括性福啦。如果你真係考慮同佢結婚咁就一定要認真同男友溝通好你嘅需要同感受喇!如果溝通過後佢真係無keep番好照顧你感受嘅,一個懂得真正照顧你嘅男人先值得女人去將下半世人交畀佢,你話係咪
我係人妻,經驗之談

引用:
原帖由 My-fan 於 2018-4-9 09:33 PM 發表 查看引用來源

千祈唔好諗住就咁接受就算,結婚係下半世人嘅幸福,當然包括性福啦。如果你真係考慮同佢結婚咁就一定要認真同男友溝通好你嘅需要同感受喇!如果溝通過後佢真係無keep番好照顧你感受嘅,一個懂得真正照顧你嘅男人 ...
咁你家下又點解決?

佢已對你失去興趣。

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 11:32 AM 發表 查看引用來源
成日喺度見到c兄c姐分享同另一半嘅性事,好羨慕。

我同男朋友拍咗拖兩年幾,頭嗰半年左右大家近乎一見面就上床。之後我地就類似同居咁,我一星期會有2至3日喺佢度過夜。同居初期都會一星期上床一兩次咁。過咗一排 ...
雙方都有問題,但認真傾傾
如果唔係太大年紀,應該會更有需要

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-21 11:32 AM 發表 查看引用來源
成日喺度見到c兄c姐分享同另一半嘅性事,好羨慕。

我同男朋友拍咗拖兩年幾,頭嗰半年左右大家近乎一見面就上床。之後我地就類似同居咁,我一星期會有2至3日喺佢度過夜。同居初期都會一星期上床一兩次咁。過咗一排 ...
唔啱唔好勉強  結咗婚重大鑊

引用:
原帖由 Wrong_Kathy 於 2018-1-23 11:55 PM 發表 查看引用來源

我同男友係好少會女上,我唔識👉🏻👈🏻
多多練習.....
情況有無好d?
加油啊

引用:
原帖由 Isaac10001 於 2018-4-10 11:38 AM 發表 查看引用來源

咁你家下又點解決?
我本來係好被動亦唔會同老公講我嘅需要,後來我決定同佢開放去溝通同埋主動去同佢玩下唔同花臣,依家大家都好滿意。所以師妹你其實巳比我主動同叻好多,不過以你呢個情況好明顯係佢已經對厭咗但又懶去增加情趣而且自私地自己搞掂就算,其實佢嘅行為真係幾唔尊重你,兩年幾就咁其實我唔覺得將來可以有好大改變到去滿足到你,一句講曬行為反映心態,你自己諗下啦!

咁唔夾不如算啦...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆