上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-10-18 05:06 PM 發表 查看引用來源
baby東莞沒落後環保出道已2年,呢度前年曾經討論超市5红牌引起熱話,好多人試過不過無人再題,唔通系反頭客怕會更多人约,點解D女越做得耐越貴越多人约.唔係貪新鮮!
都係因為質素有返咁上下先不停返食啫,我都係翻炒相熟技師,嘗鮮真係無乜睇頭,做一排又走。倒不如支持相好,服務都好d

baby若果夠客,就唔使出相在mz朋友圈招客啦。正如FL8,長期無在FL朋友圈出相招客。
小弟覺得baby學4條2,時常缺席,無番工,所以覺得她難约,並不時多客爭,形成難約。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-19 04:26 PM 發表 查看引用來源
baby若果夠客,就唔使出相在mz朋友圈招客啦。正如FL8,長期無在FL朋友圈出相招客。
小弟覺得baby學4條2,時常缺席,無番工,所以覺得她難约,並不時多客爭,形成難約。
佢好勤力返工一段時間至會休假又多番頭客,從來唔覺佢有朋友圈招客,有飛機位都秒,師兄講的會唔會係A字頭個位BABY?

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-10-19 07:49 PM 發表 查看引用來源
佢好勤力返工一段時間至會休假又多番頭客,從來唔覺佢有朋友圈招客,有飛機位都秒,師兄講的會唔會係A字頭個位BABY?
你看清楚杜哥個朋友圈未?杜哥個朋友圈代表mz的客務,baby通常在較前位置話比客知她有上班,歡迎預约,並附切baby微信二維码。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-19 08:01 PM 發表 查看引用來源

你看清楚杜哥個朋友圈未?杜哥個朋友圈代表mz的客務,baby通常在較前位置話比客知她有上班,歡迎預约,並附切baby微信二維码。
杜哥只有看叫飛越杲位,我意思係佢自已很小在朋友圈更新,客服廣告較前位置唔代表無人約,以前mz所有紅牌每天都會放最前但當天無位或要幾天前預約!
還有她很多時每月call鐘是排第一,除了休假回家,一月上幾天班又點會NO.1呢,如果唔得做了2年邊有咁多人去约,早就臭名遠播

引用:
原帖由 SS000 於 2017-10-19 11:49 AM 發表 查看引用來源

都係因為質素有返咁上下先不停返食啫,我都係翻炒相熟技師,嘗鮮真係無乜睇頭,做一排又走。倒不如支持相好,服務都好d
绝對認同以上,的確找認為好的相熟會有服務保證,有時返食還有意想不到驚喜,問题係自已就算覺得很好的大约找2至3次會没感覺無反應,尝鲜有時發掘到好的,但現在快餐式環保機會好微,好的通常再约就難约或被私有化,我環保生涯找多過3次不出3個,

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-10-19 09:51 PM 發表 查看引用來源

杜哥只有看叫飛越杲位,我意思係佢自已很小在朋友圈更新,客服廣告較前位置唔代表無人約,以前mz所有紅牌每天都會放最前但當天無位或要幾天前預約!
還有她很多時每月call鐘是排第一,除了休假回家,一月上幾天班又點會 ...
現在,根本大把C兄都加baby自己微信,所以你說她沒有在朋友圈,她可以宣傳乜东东呀,大部份C兄看不到她的朋友圈!baby call鐘第一。你自己估下就得,mz技C,大部份C兄為了免得吃扒,基本上個個都预约技C,所以根本接近全call鐘,至於baby個名是否好嗅,成日曠工,放C兄飞機,呢道有C兄是提過。mz call鐘第一是555,baby頭5名不入,主要是曠工多。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-10-19 10:58 PM 發表 查看引用來源

現在,根本大把C兄都加baby自己微信,所以你說她沒有在朋友圈,她可以宣傳乜东东呀,大部份C兄看不到她的朋友圈!baby call鐘第一。你自己估下就得,mz技C,大部份C兄為了免得吃扒,基本上個個都预约技 ...
明珠真係無幾多個唔扒,其實應該講唔扒唔去環保埸做,曠工有那個無,成日唔覺有o羅,,她過mz沒多久,之前佢係no.1,佢係全call鐘有機位都秒刹同555.整體有距離,試過先再下定論!2年來一直保持call鐘頭3,不是浪得虛名,雖然外表未必一定適合你但服務一定唔會差,由其現在技師能留在房間總共時間不到40分鐘和30分鍾不到的服務過程,所謂半莞式有幾多個有做足,一點都不舒服,現在環保指數上升,服務質數下降,加上最近2年越來越多國內同胞消費,埸所爭技師有些天天出糧,唔優做,0投訴.意思係投訴都無用,良心技師小了不小,有些上岸,貴幾拾值唔值就見人見智,

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-17 11:19 PM 發表 查看引用來源

借問點樣係有責任心呀?一定完事後有事後簫?
哈哈, 你是老司機, 想乜有乜啦, 仲洗問
不過Baby從超市開始都想客人滿意, 咁多回頭客一定有原因

引用:
原帖由 rogers123 於 2017-10-19 11:30 PM 發表 查看引用來源

明珠真係無幾多個唔扒,其實應該講唔扒唔去環保埸做,曠工有那個無,成日唔覺有o羅,,她過mz沒多久,之前佢係no.1,佢係全call鐘有機位都秒刹同555.整體有距離,試過先再下定論!2年來一直保持call鐘頭3,不是浪得虛名 ...
本人大不認同,因為baby足鐘,其它js不足鐘,如555,所以她們可以每日多做幾個客,call鐘一定多個baby,……事實歸事實,我不再跟你爭辯,免得版主做野。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆