上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.5k

咁小氣,你咁早約可能唔記得啫,FY久仔我中午約,佢下午都唔記得啦,我都冇嬲,大方D:smile_45:

唔好嬲,乖,上次有C兄揾一百,撞啱真M到加感冒,搞到指數到063、个條要求高高嘅pkC兄居然冇嬲,仲讚佢態度好,同我講有机会再揾:smile_30:⋯⋯

小強你有咁多A/C,用另一個加翻佢,冇事:smile_34:
引用:
原帖由 小張自強 於 2017-9-2 05:16 PM 發表 查看引用來源

第一次揾100,點能知佢咁冇職業操守,鏟左佢個微信,又唔係得佢一個。

HA哥,FY久仔試咗未?上路有6嗎

冇,不過我估可乃西(你有冇),佢一個羅由申埋黎塊面,避都避唔到,我唔好69,都系玩妹妹算,個日佢話心情晤好喎,心不在焉,又要早走约人威,吊,又冇我份,所以冇再揾。:smile_45:
引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-9-4 07:02 AM 發表 查看引用來源
HA哥,FY久仔試咗未?上路有6嗎

引用:
原帖由 ha228 於 2017-9-4 11:33 AM 發表 查看引用來源
冇,不過我估可乃西(你有冇),佢一個羅由申埋黎塊面,避都避唔到,我唔好69,都系玩妹妹算,個日佢話心情晤好喎,心不在焉,又要早走约人威,吊,又冇我份,所以冇再揾。:smile_45:
揾過佢2次,指數都係067,放棄了

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-9-4 11:54 AM 發表 查看引用來源
揾過佢2次,指數都係067,放棄了
七叔你要乜指數先OK 。呢個367乃西一定可以。

引用:
原帖由 ha228 於 2017-9-4 02:23 AM 發表 查看引用來源
参考冇问题,不过冇唔好吊L晒鬼,手推技C好情绪化,有DC兄人家全6又話吊公式化(包括我自己:smile_30,所以我都时时去試新野,中伏都系一種体验,所以做技C好唔L ...
謝謝CHING, 請放心, 我從來唔會試完吊L晒鬼. 指數只能參考. 自己得到幾多指數睇運氣. 又唔喺第一日出嚟玩:smile_35:

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-9-4 12:11 PM 發表 查看引用來源

七叔你要乜指數先OK 。呢個367乃西一定可以。
有埋上路就完美,哈哈!

試左96,導師級,手勢非常好,到位,健談,
我冇考車牌,冇去揸波同摷細妹,指數唔知,身材同樣普通,足鐘。

試左100號指數366
8號好靚女 指數264
TSG唔錯,可以做住主場

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-9-4 03:28 PM 發表 查看引用來源
試左100號指數366
8號好靚女 指數264
TSG唔錯,可以做住主場
請問邊個身栽好D?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆