上一頁下一頁
發新話題

屯門友

收藏  |  訂閱
357  153.6k

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-9-10 12:48 PM 發表 查看引用來源

呢到CHING講過話係些粉對面
有次夜媽媽搭輕鐵經過個個站, 係正輕鐵站對面有一間, 4個字, 唔知咩料

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-9-3 02:45 PM 發表 查看引用來源

唔係掛? 本區其中之一大討論帖都未爬過
唔合格
senior sexual postion

引用:
原帖由 boco2002 於 2018-9-13 03:24 PM 發表 查看引用來源

senior sexual postion
利害

終於有d時間, 入左去探險, 可惜冇更多時間試
些粉斜對面, 4個英文字, 門口有牆紙睇唔到裡面
些粉對面, 似超級正骨水同咩美容多d.....
輕鐵站對面, 2個中文字, 要上樓, 見到有2位c9坐左係到
我諗有得上樓有d機會有野玩...

其他鋪都應該係正骨水
期待有ching去上樓鋪試試

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-9-19 11:44 AM 發表 查看引用來源
終於有d時間, 入左去探險, 可惜冇更多時間試
些粉斜對面, 4個英文字, 門口有牆紙睇唔到裡面
些粉對面, 似超級正骨水同咩美容多d.....
輕鐵站對面, 2個中文字, 要上樓, 見到有2位c9坐左係到
我諗有得上樓有d機會有野玩...

其他鋪都應該係正骨水
期待有ching去上樓鋪試試 ...
西包隔離喎

引用:
原帖由 Jerry1151985 於 2018-9-20 10:07 AM 發表 查看引用來源

西包隔離喎
格左好耐終於再有時間入去, 原來上次我去到間野應該冇開
今次遠距見到招財貓係門口同男人講野, 轉一轉頭唔見左人
而門口關左, 燈仲著, 有樓梯上閣仔...真係似有D野玩
等左幾個字都再冇動靜, 走人

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-10-12 03:51 PM 發表 查看引用來源

等左幾個字都再冇動靜, 走人 ...
試左啦,有架,不過吾可以高質素

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-10-12 03:51 PM 發表 查看引用來源

等左幾個字都再冇動靜, 走人 ...
你們試下行前少少,膠片鋪隔離,唔知叫乜姐,嗰間上到去有金魚缸排排楚。

引用:
原帖由 laichikwok88 於 2018-10-13 01:31 PM 發表 查看引用來源

試左啦,有架,不過吾可以高質素
價錢如何? 又係3魚機餐?

引用:
原帖由 laichikwok88 於 2018-10-13 01:34 PM 發表 查看引用來源

你們試下行前少少,膠片鋪隔離,唔知叫乜姐,嗰間上到去有金魚缸排排楚。
我就係覺姐乜姐最古惑, 成大條樓梯咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆