上一頁下一頁
發新話題

回憶總是美好的⋯

收藏  |  訂閱
315  16.7k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-3-20 10:39 PM 發表 查看引用來源

點解唔抹番乾先訓
抹極都濕抹黎做咩

引用:
原帖由 fung2940 於 2017-3-21 08:50 AM 發表 查看引用來源
又會引得住吾俾佢
咁我都要保護自己嘛⋯⋯雖然想要到爆!

引用:
原帖由 azpui 於 2017-3-21 12:30 PM 發表 查看引用來源

哈哈,咁你要搵吸濕大笨象喎
師兄你覺得抽得乾?

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-21 11:30 PM 發表 查看引用來源

抹極都濕抹黎做咩
等我黎

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-19 10:52 AM 發表 查看引用來源

其實去大陸前都有P講會幫佢推油,因爲我真係識,咁佢又嗌攰
我唔知自己手勢點啦,但都聽到佢啊啊聲咁嗌舒服,同埋對手係凹凸有致的肌肉上游走我都覺得好爽
推完背,按埋pat pat,再推埋對腳,佢行得多, ...
濕住訓係無好結果的!所以我都無咩點訓,當然,我亦不會對P手下留情!我知佢訓得好好,所以我都捐入被同小P講早晨,當然好快小P已經講早晨啦!但無套始終無得插插,所以P唔畀我再玩小P,衰人衰到扯走我,但我都要含呀哼!

撩慶佢就出去飲茶行下。出去都好正常行,除了我不斷有意無意揩下小P,又送下波餅咁,我知佢都開始忍唔住,因為佢的小動作做哂出來。呵呵

然後我地行超級市場,嘿,你估我真係諗住帶兩擔菜嗎?我9秒9搵套啦!連P都話我餓到連強國貨都殺!無法子,餓過龍!連收銀個女人都望我,吹咩!

反到酒店第一炮:鴛鴦戲水
P好好,仲洗浴缸添⋯雖然感覺都幾好,但我當時諗起R⋯

長期讀者黎十卜。

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-21 11:31 PM 發表 查看引用來源

師兄你覺得抽得乾?
咁試下舔乾or 飲乾佢,haa

快啲打  想睇你點樣鴛鴦戲水

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-21 11:46 PM 發表 查看引用來源

濕住訓係無好結果的!所以我都無咩點訓,當然,我亦不會對P手下留情!我知佢訓得好好,所以我都捐入被同小P講早晨,當然好快小P已經講早晨啦!但無套始終無得插插,所以P唔畀我再玩小P,衰人衰到扯走我,但我都要 ...
好耐無打野
其實我對P 的回憶真係淡好多⋯比起R
哈哈
係浴缸度我做女王,要佢服侍我幫我沖涼,然後我坐了在浴缸邊要佢幫我lam同錫妹妹,當時我真係覺得自己好S!
錫到出哂水R就拉我望鏡後入,佢不停拉高我上身大大力插⋯插到腳仔軟就上床繼續
真係要讚張床,好有彈性,因爲上床後佢要我女上坐爆佢,我比平時唔駛咁攰,佢又頂上來,爽死寶寶了
之後佢要男上,我同佢講過我好鍾意打裝機式插插,佢完全做到我需要⋯插到我癲了地大嗌⋯已經係尖叫唔係呻吟⋯
Wtf!這時聽到開門聲⋯點解清潔阿姐又阻我開飯!P 火速9 Fing fing跳去門口,再回來繼續打裝⋯
之後我地係企缸再後入食多次就走了
火車時我攰到訓了

有甘入插甘入

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆