上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)

收藏  |  訂閱
1.5k  183.5k

引用:
原帖由 張永業 於 2017-2-12 03:27 PM 發表 查看引用來源

6號仔是整過容。指數也低。。上路3中路3下路3。以前指數比較高。。而家可能有人教路。。
6仔以前指數爆晒燈,而家收寶就真係唔好再搵

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-2-11 06:15 PM 發表 查看引用來源

唔去fl,有乜場好介绍?我玩開fl 8号,人靚,身材索,缺點一星期輪到一次期。
8仔我試過一次,靚女,但唔高,手推場服務唔放,口爆場都有高質過8仔的技師又玩得放。

引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-1-13 02:08 AM 發表 查看引用來源

加客服微信,可隨時叫佢提供技師微信
師兄有無客服微信介紹番吓?

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-2-12 11:11 PM 發表 查看引用來源
8仔我試過一次,靚女,但唔高,手推場服務唔放,口爆場都有高質過8仔的技師又玩得放。
連红牌都係不多如是,真係要放棄呢間貴場,隔離場求其揾過,服務都横掃FL,FL真係要檢討自己的服務質素和價錢定位。

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-2-12 11:44 PM 發表 查看引用來源

連红牌都係不多如是,真係要放棄呢間貴場,隔離場求其揾過,服務都横掃FL,FL真係要檢討自己的服務質素和價錢定位。
8仔係靚,但唔高,呢種質素都要一星期先約到,真係好多傻仔,關口超市,聖泉都有好過8仔的玩得激。

和服邪骨好耐之前已經試過啦~仲拍埋片珍藏添

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-2-7 05:19 PM 發表 查看引用來源
师兄,好多场D女多数唔比ki s s啊,后生靓仔,熟客,毛伯伯,例外
咁可能我係ching所指果種,去FL或其他手推一般都比kiss,反而KB女係我唔肯kiss
佢!
點解ching你會話D女唔比客kiss的呢?這不是服之內的嗎?

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2017-2-7 06:10 PM 發表 查看引用來源
景觀巧開揚喎
所以話尼件工衣好啱我心水!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-2-13 12:41 PM 發表 查看引用來源

咁可能我係ching所指果種,去FL或其他手推一般都比kiss,反而KB女係我唔肯kiss
佢!
點解ching你會話D女唔比客kiss的呢?這不是服之內的嗎?
公司规定都冇用,个个都有自已套服务方式,我已问过她们老师,老师都冇奈!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆