上一頁下一頁
發新話題

大波的朋友

收藏  |  訂閱
774  78.4k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2016-9-20 10:57 AM 發表 查看引用來源

睇樓主個勢係會不停玩
咁比你,你又會點做?
我喜歡慢慢搓同慢慢啜嘅感覺,唔好太大力,大細一手掌握就夠,唔知女仕又喜歡男仕點樣玩法呢

引用:
原帖由 vampire912 於 2016-9-20 10:58 AM 發表 查看引用來源

因為我杯茶好普通,行出街好多女仔吸引到我望,師兄話我幾開心呢,不過想問吓師妹師姐對於有仔喺街望妳哋,妳哋一般會點唸或者咩反應?
我唔會覺有咩,最多諗緊係唔係個頭亂左塊面有咩係度!加上我好普通而且係街都專注自己既野,所以唔會留意有無人望自己
我不過我知道有d女仔會好開心同enjoy

引用:
原帖由 04329234 於 2016-9-20 11:02 AM 發表 查看引用來源

但嗰啲又會話自己係34C,34D。
咁呢個世界仲邊有A,B cup呢
你應該要留意佢著咩牌子既bra...著68人人都可以做巨乳

引用:
原帖由 04329234 於 2016-9-20 11:02 AM 發表 查看引用來源

但嗰啲又會話自己係34C,34D。
咁呢個世界仲邊有A,B cup呢
會唔會遇到d除晒之後同估計差太遠而令到成個過程無晒mood㗎,係連對方都感覺到嗰種

引用:
原帖由 vampire912 於 2016-9-20 11:06 AM 發表 查看引用來源

會唔會遇到d除晒之後同估計差太遠而令到成個過程無晒mood㗎,係連對方都感覺到嗰種
樓主實會囉
其他人可能唔會

引用:
原帖由 stellaluna 於 2016-9-20 11:05 AM 發表 查看引用來源

你應該要留意佢著咩牌子既bra...著68人人都可以做巨乳
咁你唔知人地著咩牌子既bra架ma

引用:
原帖由 04329234 於 2016-9-20 11:07 AM 發表 查看引用來源

咁你唔知人地著咩牌子既bra架ma
咁你憑肉眼應該估到喎
如果鍾情大波會有研究

引用:
原帖由 stellaluna 於 2016-9-20 11:03 AM 發表 查看引用來源

我唔會覺有咩,最多諗緊係唔係個頭亂左塊面有咩係度!加上我好普通而且係街都專注自己既野,所以唔會留意有無人望自己
我不過我知道有d女仔會好開心同enjoy
妳真友善,但有女仔會好開心同enjoy呢個可能因人而異,靚仔應該著數d. 利申:我唔係

引用:
原帖由 vampire912 於 2016-9-20 11:10 AM 發表 查看引用來源

妳真友善,但有女仔會好開心同enjoy呢個可能因人而異,靚仔應該著數d. 利申:我唔係
點因人而異呢?我靚唔靚仔好主觀既

引用:
原帖由 stellaluna 於 2016-9-20 11:14 AM 發表 查看引用來源

點因人而異呢?我靚唔靚仔好主觀既
可能女仔覺得望佢個男仔幾靚仔,個心會開心d, 如果唔靚仔嘅可能會覺得討厭呢?會唔會?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆