上一頁下一頁
發新話題

Thanks all.

收藏  |  訂閱
1.4k  138.0k

時間到:smile_o13:
拿講明先,我唔想見到有人係我個post到再po返條link出黎,係欣賞我、尊重我ge,就乖乖地唔好係到post,亦盡量唔好再轉載,好嗎?

我知你地會乖ge~~~:smile_o09:

刪得好準時

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-8 02:32 AM 發表 查看引用來源
拿講明先,我唔想見到有人係我個post到再po返條link出黎,係欣賞我、尊重我ge,就乖乖地唔好係到post,亦盡量唔好再轉載,好嗎?

Of course la
Yes Madam

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-8 02:32 AM 發表 查看引用來源

:smile_o11::smile_o11: 你懂的

引用:

當然會聽話啦
咁係咪遲啲都有福利ga先 >o<

引用:

當然乖啦,否則冇機會再有新嘅相😄

天氣甘凍你一路影粒Lin Lin 咪凍到硬左?

知道,但係好想睇返第8頁果張喎

惋晴一出,一晚20版(可能三十!!!)

加油!

引用:
原帖由 chowchow1987 於 2016-2-8 02:34 AM 發表 查看引用來源

當然會聽話啦
咁係咪遲啲都有福利ga先 >o<

一切睇心情,但如果有人唔聽話搞到我心情差,你地明啦~~~
:smile_o06::smile_o06::smile_o06::smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆